Медведев обяснява с България колко е лошо членството в ЕС

ОFFNews Последна промяна на 15 декември 2014 в 12:30 8294 55

Премиерът на Русия Дмитрий Медведев.

"Безработицата в България след влизането й в Европейския съюз през 2007 г. за 6 години се е увеличила от 6,9% на 11,8%. Чуждестранните инвестиции са спаднали близо 9 пъти - от 9,051 млрд. евро до 1,092 млрд. евро."

Това заяви премиерът на Русия Дмитрий Медведев пред "Независимая газета", като посъветва Украйна да претегли плюсовете и минусите от влизането в ЕС на страните, които са близко до нейните ниво на развитие и природно-климатични условия.

"Киев трябва да почерпи опит от своите югозападни съседи, които се присъединиха към ЕС. Украйна трябва да оцени какво се е изменило в икономиките им през това време, дали се е увеличил брутният им вътрешен продукт, с колко са се повишили или намалели доходите на домакинствата и какво е състоянието на безработицата. И най-важното - с колко са се увеличили чуждестранните инвестиции или с колко са намалели в следствие на приема на въпросните държави в ЕС", каза той.

В изказване преди няколко дни премиерът заяви, че "историята с "Южен поток" е печална.

"Взаимоизгодният скъп проект, в който участваха 8 страни с огромни преимущества от него, обективно погледнато е замразен, затова решихме да го изоставим. България действа като член на ЕС под натиска както на европейците, така и на американците", коментира Медведев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.12 2014 в 00:48

Има само двама политици в руската империалистическа властова система - Путьо Путин и Путьо Медведев - редуват се кой да е "премиер" и кой " президент". Много нагло е от страна на този рускосъветски "говорител" да се отнася цинично към незавидното икономическо състояние на България! То се дължи единствено рускосъветската диверсионна политика, подпомагана от БСП=БКП и анархистът-лизач на съветските задници - Сидеров. . България никога не трябва да робува на идеали за "братство", а за равенство и равнопоставеност. Но това никога не е съвпадало с интересите на "товарищите"! Проевропейските български политици да внимават срещу съветски атентати и диверсии. Всички помним Георги Марков - в Лондон и недоносчето-скалъпен компромат срещу ГЕРБ. Чест прави на Борисов, че показа патриотизъм и политическа далновидност. Е, товарищи, той отново е на власт. Какво, ще го убивате ли? Срамота!

16.12 2014 в 15:42

Хехе верно ли бе Медведев ? И как така повече руснаци искат в ЕС, отколкото граждани на ЕС в Русия ? Обяснете, гусин философ !

16.12 2014 в 15:30

Другаря Медведев трябваше да каже: Видяхте ли моите агенти докъде докараха България?

16.12 2014 в 12:25

https://docs.google.com/file/d/0B5Hmh72fkQVYdk1zcHcxWDRvejQ/edit?pli=1

електронно информационно издание за нефт и газ -на български език.

Четете и разпространявайте,не се колебайте-каузата си струва.

16.12 2014 в 10:36

Pоссийский фондовый рынок упал на 50% в этом году
Центробанк резко поднял ключевую ставку до 17%
Доходность российских облигаций федерального займа /ОФЗ/с погашением 3 февраля 2027 года выросла до максимального уровня 15,3 проц годовых, а цена упала до 73,5 проц от номинала, свидетельствуют данные Московской биржи.
Оптовую и розничную торговлю импортными товарами ждет банкротство.Это же касается туркомпаний, автосервисов и т.д. Крупные города , особенно Москву и Питер ждут колоссальный рост безработицы . Как говорит наш ЦБ и Минфин - рынок все отрегулирует. Все отрегулирует. Мало не покажется.
ЦБ "пристрелил российскую экономику, чтобы она не мучилась"
http://ria.ru/economy/20141216/1038453366.html

16.12 2014 в 10:13

Еми вярно е.

След влизане на България в Еврогейския Съюз и педероАтлантическия пакт страната потъва стремглаво надолу. Срина се на дъното като НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА! Жизненият стандарт остана нисък, ЦЕНИТЕ СКОЧИХА галаволомно, ДОХОДИТЕ реално ПАДНАХА.

Това са фактите. Западняците не само не ни помогнаха да живеем по-добре, но дори разрушиха построеното по време на соца. Унищожиха селстото стопанство, за да не им е конкуренция, ликвидираха тежката промишленост (по същата причина), сложиха ръка върху хранително-вкусовата промишленост и вкараха своите търговски вериги. НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ. Омерзан съм бе!

16.12 2014 в 09:33

Интересно каква алтернатива на ЕС ни предлага г-н Медведев? Да станем като тях, за да споделим фалита им? :))) Когато тези две алтернативи се набиват така видно на очи, трябва или ти да си много глупав, или да считаш аудиторията за много глупава.

16.12 2014 в 00:22

Петрола май ще падне под 40$, дали г-н Медведев има разчети за тая ситуация.

Май ще видим нещо уникално обесено руско правителство пред Кремъл

15.12 2014 в 23:17

Ай Ай Ай каква я забъркаха рашистите... Вече е 65.62/$1

15.12 2014 в 23:07


Много ЩРАУСИ са изпълзели пак от дупките и квиченето е ...:)))))

Историята показва, че такива подлоги като вас много скоро ще скимтят, защото и Наполеон................и Хитлер.....и много още други са погребвали ВЕЛИКАТА МАТУШКА РУСИЯ.......но тя си е все още там, все още ВЕЛИКА и НЕПОБЕДИМА!!!!!

А другите .......къде са?!?!?

Там където ще бъдат и вашите.......картонени идоли(ВИНАГИ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ, справка–ИСТОРИЯТА),Наполеон–умрял като куче, а за Хитлер и до ден днешен....нищо сигурно!!