„Диор“ с фламенко-спектакъл в Севиля, на подиума блести българският модел Белослава Хинова (видео)

Гледайте цялото представление в OFFNews

OFFNews 18 юни 2022 в 10:44 6791 0

Dior Cruise Show 2023

Снимка Facebook

Модната къща направи цяло представление

Ето как модата и танцът могат бляскаво да представят изкуството си заедно!

Шоуто на „Диор“ "Cruise 2023" в Севиля се превърна в колоритен празник на фламенкото и горещия испански дух, съобщи Ройтерс.

За пореден път в ревю на „Диор“ дефилира и български модел Белослава Хинова. Тя бе една от звездите и на голямото шоу на бранда в Атина, когато „Диор“ представи круизната си колекция за 2022 г.

Ревюто е един от няколко спектакъла, които бележат завръщането на лукса на модния подиум след двугодишната принудителна пауза заради пандемията от Ковид-19, пише Ройтерс.

Новата колекция на френския бранд е вдъхновена от андалуската култура, но и от влиянието на една от най-колоритните испански аристократки – херцогиня Алба, заяви Мария Грация Киури, художествен директор за дамска мода в „Диор“.

Модната икона херцогиня Алба, известна като Кайетана, напусна този свят през 2014 г.

Колекцията включва няколко колаборации, включително и тази с испанската хореографка Бланка Ли, каза Мария Грация Киури за Ройтерс. Сред резултата от колаборациите са отделни детайли и елементи като шапки, уникални златни и сребърни бродерии, които Киури определи като висша мода, която „никога не е виждала преди, нито в Париж, нито в Италия, нито и в Индия".

Хинова е сред най-успешните български модели в чужбина. Започва кариерата си в модна агенция "Ивет фешън", има в колекцията си дефилета за световни брандове като "Шанел", "Армани", "Джамбатиста Вали" и "Спортмакс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !