Чудите се какво да облечете тази есен? Бъдете смели!

Габриела Богутева 22 октомври 2018 в 15:25 4481 0

Тенденциите всяка година са различни - кожи, велур, животински десени. Какво е модерно за есен 2018?

Чудите се за цвят? Бъдете смели!

Ултравиолетовият цвят продължава да бъде актуален. Заложете още на нюансите на зеленото, синьото, червеното.

Можете да бъдете спокойни дори при смесването на два или повече цвята в един комплект - "old school" школата се завръща, на мода са идеите от 80-те.

Снимка: etsy.com

Наслагване на дрехи

Колкото по-навлечени сте, толкова по-добре. Наслагването внася закачливост в облеклото ви, като си играе с цветовете и материите по вас. Отмина времето на трендовете, които караха хората да се разсъбличат, за да бъдат модерни. Сега можете да бъдете в крак с тенденциите, като същевременно да не се притеснявате, че ще замръзнете от студ!

Снимка: goguide.bg

Относно десените...

Карета... Каретата продължават да бъдат моден акцент и за сезон есен 2018. Животинските мотиви също намират място в трендовете - виждате сами колко голям процент в магазините за дрехи е запълнен от такива с животински мотиви. 

Снимка: kapere.com

Кожа

Модата на кожата не отшумява. Пролет, лято, есен или зима - тя е удобен и стилен начин, по който да се появиш било то на кафе, на кино или на бар.

Снимка: pinterest.com

Тесните дънки се заменят все повече от широките такива.

Може да не притеснявате и да хапвате каквото и колкото ви се яде. Няма да се чудите как ще влезнете в тесните си дънки, понеже е все по-модерно да се носят широките "чарлстон-и".

Снимка: photo.rozali.com

Голямо предимство е и това, че лесно се комбинират с всичко. 

Не можем да минем и без аксесоари. 

Коланите винаги внасят по-разчупен поглед на външния ни вид. Независимо дали говорим за широки или за малките парти колани от кадифе или кожа. 

Освен колан, бихте могли да заложите и на шал - едноцветен, на листенца, шарен на точки... Какъвто харесвате! Шалът ще внесе есенният чар, нужен на облеклото ви!

Снимка: WordPress.com

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови