Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Владо Николов: Щеше да е нелогично България да спечели срещу Франция (видео)

OFFNews 20 октомври 2015 в 09:30 3549 2

Снимка Булфото/Николай Варадинов

"Какво не достигна, за да стигнем до финал? Може би малко късмет. А всъщност, ако не трябваше да разчитаме на късмет, това малко е много - разликата в спортно-техническите качества между България и Франция за момента категорично е в полза на Франция. Благодарение на тази невероятна публика, благодарение на нашето себераздаване успяхме да направим така, че тази голяма разлика да бъде минимална и да не си личи, но нея я има, съществува.

Бяхме 24:24 в третия гейм, който, ако бяхме успели да затворим, щяхме да играем на финал и най-вероятно щяхме да спечелим, но в спорта е така, особено във волейбола. Волейболът е по-скоро логичен спорт. И аз мога да кажа, че ако България беше спечелила този мач, това щеше да е нелогично, щеше да изненада. Това, че Франция накрая спечели мача и първенството, беше закономерно."

Това заяви капитанът на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов в интервю за bTV тази сутрин.

Той отново благодари на публиката, която с подкрепата си е заредила отбора с енергия, "караше ни да правим неща, които при нормални обстоятелства не бихме успели да постигнем".

"Благодаря на всички фенове, които ни подкрепиха в залата. За нас беше изключително важно."

"Съжаление за пропуснатия шанс имаше във всички, категорично. Това, което си казахме, е, че въпреки разочарованието утре имаме мач с Италия и че трябва да се съберем и да го изиграем и него по най-добрия начин", каза още Николов.

Целия разговор вижте във видеото:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews