Важна информация преди юбилея на Стоичков "50 години номер 8"

OFFNews 17 май 2016 в 12:06 10101 2

Остават броени дни до шоуто "50 години номер 8", което ще събере у нас футболни легенди от световна величина. Събитието е този петък (20 май). За многобройните фенове, които ще пристигнат от всички краища на страната, за да отбележат юбилея на легендата Христо Стоичков, организаторите дават следната важна информация:

Пропускателният режим за влизане на стадиона ще се осъществява през общо осем контролно-пропускателни пункта (КПП) в периферията на стадион „Васил Левски“:

- откъм Метростанция “Стадион Васил Левски“;

- КПП откъм южния паркинг на стадион „Васил Левски“, в близост до Метростанция “Стадион Васил Левски“, който е обособен и за влизане на трудно подвижни лица и хора в инвалидни колички;

- КПП откъм Б сектор; - КПП откъм В сектор в близост до ресторант „Спортна среща“;

- КПП откъм В сектор;

- КПП под стълбите между В и Г сектор;

- КПП откъм езерото “Ариана” - Г сектор;

- КПП откъм бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, в близост до Орлов Мост (откъм северен паркинг).

Пунктовете ще бъдат отворени от 15:30 ч., а през самите входове на стадиона ще започнат да се пропускат посетители от 17:30 ч. Организаторите съветват всички закупили билет за събитието „50 години номер 8“ да се придвижат към стадиона колкото се може по-рано, за да се избегнат струпвания на фенове в последния момент. Затворен за преминаване (за пешеходци и автомобили) ще бъде и района около централния вход на стадиона, затова феновете ще трябва да изберат обходен маршрут за достъп до желания сектор.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на залата е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

В деня на събитието специализирани медицински екипи ще бъдат разположени на секторите "А", "В" и "Г". Лица до 16 години ще могат да присъстват на събитието с пълнолетен придружител и попълнени два броя декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Задължително е да носите със себе си и документ за самоличност за съответното лице, на което сте придружител (акт за раждане или лична карта).

В деня на събитието за посетителите, идващи от други градове, ще бъде предоставен паркингът пред зала „Арена Армеец“, намиращ се на бул. "Асен Йорданов" № 1. Затворени за движение на автомобили, с изключение на преминаващите линии на градски транспорт, ще бъдат двете платна на бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ в отсечката от бул. „Цариградско шосе“ до бул. „Драган Цанков“, както и ул. „Ген. Йосиф Гурко“ от бул. „Васил Левски“ до бул. “Христо и Евлоги Георгиеви“. Всички фенове, които искат да се сдобият със сувенири от специалната серия дизайнерски артикули, посветени на юбилея, ще могат да го направят и в деня на юбилея, 20 май, от следните точки, позиционирани в близост до КПП откъм сектор "А", "Б", "В" и "Г", както и от КПП от към метростанция „Васил Левски“.

Събитието „50 години номер 8“ е на 20 май 2016 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 20:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13859

2

Daering

17.05 2016 в 12:32

Изключително важна ми беше информацията, благодаря, ще повързам да я споделя със семейство и приятели.

13056

1

Какавидков

17.05 2016 в 12:27

Академичната общност с доктората на Стоичков от коя порта ще влезе?
 
X

Да помогнем на украинските деца!