В Беларус дават БФС за пример

Димитър Андреев 13 ноември 2016 в 15:19 2676 0

Българският футболен съюз шокиращо беше похвален в Беларус за работата си по привличане на феновете на стадиона в навечерието на мача с "лъвовете" на стадион "Васил Левски".

Причината за изненадващите хвалби стана началният час на двубоя - 19, който е изключително удобен за зрителите.

"Браво на БФС! Така се работи за привличането на публиката на стадиона. А не както нашите, които се съгласяват на 21,45 часа. На стадионите ни има повече талисмани, отколкото фенове", пишат беларуски запалянковци в местни форуми.

Те явно съвсем не са наясно, че благодарение на "отличната" работа на БФС на двубоя се очаква рекордно ниска посещаемост, като до днес следобяд бяха продадени 260 билета. От футболната ни централа оптимистично заявиха, че на трибуните ще има между 4 и 5000 зрители.

Иначе футболистите на Беларус ще излязат с резервните си черни екипи и бели чорапи, докато момчетата на Петър Хубчев ще бъдат с титулярното бяло, зелено и червено.

"Равенството не устройва и двата отбора. Всеки иска да се откъсне в класирането от последния в класирането Люксембург. Никой не иска да бъде Люксембург, дори самия Люксембург", пише сайтът pressball.by.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови