ЦСКА с нови собственици до няколко дни

Ивайло Анев 19 март 2015 в 17:50 2578 2

Снимка БГНЕС

Мажоритарния акционер в ЦСКА Александър Томов

ЦСКА ще премине в ръцете на нови собственици до няколко дни, стана ясно от пресконференция на мажоритарния акционер Александър Томов.

Той обяви, че в момента води преговори с фамилия Инджови и сина на акционера Петър Манджуков - Ивайло.

"Не напускам клуба, разбира се. Бих искал по-рядко да ме виждате. Номиниран съм за председател на социалдемократите и ще е трудно да нося няколко дини под една мишница. Аз не напускам клуба, ще продължа и финансово да участвам", каза Томов.

По думите му ръководството трябва да повтори финансовите резултати от миналата година. "С Юлиян Инджов сме говорили в близките година-две, максимум три да изчистим наследените стари дългове, които толкова ни мъчат. Мечтаното нещо е ЦСКА да получи нова мощ."

На днешната пресконференция, освен Томов, присъстваха още Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков. Тримата не внесоха яснота в кой ще премине основния дял, но се очаква след края на операцията отборът да се стабилизира финансово и спортно-технически.

Юлиан Инджов, който най-вероятно скоро ще придобие по-сериозни функции в клуба, обяви, че пред Стойчо Младенов е поставена една-единствена цел – шампионската титла.

Ивайло Инджов отправи предизвикателство и към привържениците на ЦСКА. "Очакваме още в събота на мача с Берое феновете също да кажат какво искат от ЦСКА - дали шампионската титла или един посредствен отбор", заяви строителният предприемач.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови