Събраха 20 000 лева за болна от рак треньорка

OFFNews 28 декември 2016 в 11:20 6784 0

Снимка БФХГ

Марина Вълкова (вляво) не издържа и се разплака

Близо 20 000 лева от необходимите за операция 25 000 евро на треньорката по фехтовка в ЦСКА Марина Вълкова вече са събрани, сподели сестра й Антоанета.

Младата жена има тумор в гръбначния стълб, а стойността на операцията надхвърля възможностите на семейството. Затова сестра й Антоанета, която е треньор по художествена гимнастика в ЦСКА, стартира акция за набиране на средства.

Част от усилията й беше специалния благотворителен концерт, който се проведе вчера в залата по художествена гимнастика на националния стадион "Васил Левски".

Събитието беше уважено от десетки приятели, близки и роднини на двете сестри, като сред гостите бяха и "златните момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика. В турнира участие взеха множество гимнастички от школите по художествена гимнастика, които очароваха зрителите с прекрасните си изпълнения и създадоха невероятно настроение в залата.

"Благодарна съм на всички, които дойдоха, на всички, които са около нас и ни помагат. В момента в мен е един фонтан от емоции, треперя, настръхнала съм през цялото време", каза Марина Вълкова пред sportal.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови