Промени на движението в столицата заради мача Левски-ЦСКА

OFFNews 08 март 2014 в 08:58 3395 1

Във връзка с провеждането на футболна среща между отборите на „Левски” и ЦСКА от 16.15 ч. на 8 март на Национален стадион „Васил Левски” се въвеждат промени в организацията на движение

От 8.00 на 8 март до приключване на мача се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства по алеите около Национален стадион „Васил Левски”.

От 14.00 до 18.00 ч. на 8 март се забраняват престоят и паркирането на пътни превозни средства на моста пред Националния стадион; на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Васил Левски”, от страната на градинката при паметника на Съветската армия.

От 15.00 ч. до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.

От 15.00 ч. до приключване на футболната среща се променя частично маршрутът на автобусна линия № 75, като се скъсява до Военна академия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews