Нов спонсор дава 1 000 000 на "Левски"

Предложението е от световния лидер в онлайн бетинга bet365

ОFFNews 21 март 2016 в 11:33 16423 13

Предложение за финансиране с над 1 милион лева за следващите 2 сезона е получил футболният клуб "Левски".

Новият спонсор е световният лидер в спортните залози bet365.

Предложението идва дни след като стана известно, че Spetema е следващият спонсор на “сините”, а ръководството на клуба очаква нови партньорства и спонсорски договори.

“Левски" е любимият отбор с най-голямата публика. Именно поради тази причина спонсорите очакват най-голяма реализация. Разбира се, че трябва да очакваме още спонсори”, коментира председателят на Надзорния съвет на Левски - Бранимир Ботев. 

Спонсорското предложение на bet365 потвърди тези очаквания.

Bet365 e световен лидер в онлайн залагането с над 22 милиона потребители в целия свят, а приходите й в глобален мащаб надхвърлят 2 милиарда евро за последната финансова година.

Компанията получи лиценз за територията на България през август миналата година, но административни пречки спират до момента дейността й у нас. Въпреки това от bet365 заявяват сериозен интерес за развитие на нашия пазар включително и с разкриването на нови работни места чрез административни структури на компанията, както и чрез сериозна финансова подкрепа за българския спорт. В края на 2015 година от компанията информираха, че са обявили пред правителството, че очакват да плащат над 10 милиона лева данъци в България на година.

Bet365 е най-големият международен инвеститор, изразил намерение да финансира отборът на Левски. Компанията има опит в дългосрочните спонсорства като собственик и основен спонсор на отбора от Английската висша лига Стоук Сити.

Bet356 e oснована през 2000 година във Великобритания. Компанията e собственост на милиардера Денис Коутс и е най-голямата за спортни залози в света. Bet365 разполагат с над 2900 работници и повече от 22 милиона потребители в цял свят. Има офиси във Великобритания, Гибралтар, Австралия и Малта, а приходите й в глобален мащаб надхвърлят 2 млрд. евро за последната финансова година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!