Мотоциклетизмът не разбира какво говори министърът на спорта

ОFFNews Последна промяна на 23 април 2014 в 16:04 10387 8

Ивайло (л) и Ангел Караньотови
Ивайло (л) и Ангел Караньотови

Министърът на спорта говори на непонятен език за българската федерация по мотоциклетизъм език, обяви Ивайло Караньотов - мениджър на един от най-добрите си състезатели и четирикратен световен шампион Ангел Караньотов.

Представители на федерацията по мотоциклетизъм се срещнали с министър Мариана Георгиева заради провалящи се домакинства на стартове от световните финали.

"Проведе се един странен разговор – Господ няма да разбере какво ми каза. Няма човек който да може да повтори тези думи. Не искам да кажа нищо за госпожата, но аз нищо не разбрах, освен че категорично отказва", разказа треньорът пред bTV.

Караньотов-баща обяви, че с помощта на предното правителство са осигурени около 5 милиона лева за таксите за домакинства на състезанията от световните шампионати по супермото и мотокрос. Някои от състезанията са отменени, а други застрашени от отмяна заради неизпълнените ангажименти от Българската федерация по мотоциклетизъм към промотърите. Това се случва, защото министерството не превежда сумите на федерацията.

„Както е известно, у дома и стените помагат. Връщаме се от Франция, колегите там ме питат защо няма да се проведе кръгът в Плевен – пистата е една от най-добрите. Едни неуредици са изключително неприятни за всеки спортист. Аз не знаех как да им обясня, че всичко тук зависи от някакви лични отношения”, сподели шампионът Ангел Караньотов.

„Проблемът е нашата държава – задлъжняването на нашата федерация започва от предишното правителство. Обвинявам явлението „Дянков” – той обещаваше и не даваше, лъжеше като магураджия. А имахме личната подкрепа на Бойко Борисов”, обясни Ивайло Караньотов.
„Това правителство, така или иначе има някакви целеви пари и ги отпуска. Има около 5 млн. лв. целеви пари, които трябва да бъдат платени на Световната федерация за участието на България по супермотокрос и мотокрос. Аз получих категоричен отказ от г-жа Мариана Георгиева", допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2014 в 23:58

Е сега като ядосате и мотористите вече и ще пада забава по протестите лятото, безмозъчни комунисти.. Смърт за вас, изроди !!!

23.04 2014 в 19:42

Вижте, ясно е че това правителство е правено за парлама отгоре до долу, докато някой друг си дооплита кошницата. Но точно в случая с министъра на спорта става въпрос за едно много специфично проявление на мисля че беше синдрома на Аспергер, където центровете за речта са леко объркани и така си говорят хората. Не е виновна жената. Виновни са тези, които се крият зад нея.

23.04 2014 в 16:48

Министърът на спорта успешно дава пример как се скупчват много думи на едно място без зад тях да има особено много мисъл. Една мисъл се изрича с помощта на 50 думи, по възможност всичките чуждици. Цялото това нещо между другото е в пълно противоречие с областта синтаксис, която уж трябва да се занимава с правилната постройка на изречението и да насърчава неговата яснота.

23.04 2014 в 16:35

Е то по тая логика 99% от бюджета да отива за лечение на деца.


И всички данъци.

Полиция за какво ни е като няма пари за децата?....

23.04 2014 в 16:26

Не само г-н Караньотов не разбира какво му говори т.нар. министърка, никой не разбира. Но може би точно това е целта й?

23.04 2014 в 16:19

дали сме 5 милиона за такси за мотокрос? айде мерси, по-добре няколко болни деца да се излекуват...