Моментът на истината за Левски настъпи

ОFFNews 29 април 2015 в 07:40 3247 4

Снимка levski.bg

Днес от 18:45 часа на стадион "Георги Аспарухов" отборът на Левски приема Лудогорец в мач от 1/2 финалите за Купата на България.

Първият двубой в Разград завърши 0:0 и остави драмата на днешния мач.

Спечелването на Купата е и единственият шанс на столичния отбор да участва в евротурнирите догодина.

На стадиона се очаква мощна подкрепа от сините фенове. Билетите за сектор "Б" са напълно разпродадени, като останалите пропуски също са близо до изчерпване.

Двубоят пък е шанс за Лудогорец да преследва постигането на дубъл този сезон. "Орлите" се представят отлично в първата шестица на класирането в първенството и в момента са на 1-во място с 5 точки пред вторите от Локомотив София. 

Реалният капацитет на стадион „Георги Аспарухов“ в този момент е около 12 500 зрители без да се смята сектор Г. Там ще бъде настанена публиката на гостите, а в другата част от тази трибуна се очаква да бъдат юноши от школата на Левски, които да не заемат места в останалите трибуни на съоръжението.

Извън бройката от 7000 билета има още около 1000, които са заявени от различните фен-клубове из страната. Интересът на запалянковците от провинцията е сериозен и се очаква доста от тях да пътуват организирано до София.

От Левски държат феновете, които са се възползвали от предварителната продажба да влизат през входа, който се намира откъм парка до стадиона, за да не се получава струпване на хора до касите на „Герена“.

В деня на срещата с Лудогорец билетите, които останат ще бъдат продавани именно на касите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!