Левски продаде над 8000 билета за мача с Лудогорец

OFFNews 27 април 2015 в 14:32 1685 0

Над 8000 запалянковци на Левски вече са се сдобили с билети за 1/2-финала за Купата на България Левски - Лудогорец.

Продажбите продължават в клубния магазин на "Тодорини кукли" 47. В сряда билети ще бъдат пуснати и на касите на стадион "Георги Аспарухов".

Срещата между "сините" и шампионите от турнира за Купата на България е в сряда от 18:45 часа на "Герена". Първият мач в Разград завърши без победител - 0-0.

От клуба увериха пред "Гонг", че със сигурност ще бъдат допечатани още пропуски, защото интересът го изисква.

Реалният капацитет на стадион „Георги Аспарухов“ в този момент е около 12 500 зрители без да се смята сектор Г. Там ще бъде настанена публиката на гостите, а в другата част от тази трибуна се очаква да бъдат юноши от школата на Левски, които да не заемат места в останалите трибуни на съоръжението.

Извън бройката от 7000 билета има още около 1000, които са заявени от различните фен-клубове из страната. Интересът на запалянковците от провинцията е сериозен и се очаква доста от тях да пътуват организирано до София.

От Левски държат феновете, които са се възползвали от предварителната продажба да влизат през входа, който се намира откъм парка до стадиона, за да не се получава струпване на хора до касите на „Герена“.

В деня на срещата с Лудогорец билетите, които останат ще бъдат продавани именно на касите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови