Мелето на стадиона в Белград във видео и снимки

OFFNews Последна промяна на 15 октомври 2014 в 10:25 51722 16

Балканското дерби между националните футболни отбори на Сърбия и Албания за Евро 2016 в Белград се превърна в същинска война на стадиона и извън него, след като знаме на Велика Албания бе развято над стадиона. По-късно дистанционното управление за дрона бе намерено у брата на албанския премиер Орфи Рама, който бе арестуван и екстрадиран.

След като полетя над стадиона, албанското знаме бе свалено от сръбския играч Александър Митрович, което пък вбеси играчите на Албания. 

Футболистите влязоха във физически сблъсък за албанското знаме а секунди след това в мелето се включиха и футболни фенове.

След близо половин час прекъсване сърбите се появиха отново на терена, но не и албанците, при което стана ясно, че мачът няма да бъде доигран. Все още няма официална информация, но вероятната причина за това е, че играчите на гостите не са пожелали да излязат на терена, тъй като са се страхували за сигурността си.

Вижте видео от сблъсъците: 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.10 2014 в 01:17

Tapite sarbi. MRAZQ GI!ALBANIA IST THE BEST!SERBIA CAN EAT THE SHIT OF ALBANIA

16.10 2014 в 11:26

Типично по балкански... И сърбите и албанците не са цвете..

p.s. Сърбите нали много мразя САЩ защо и армията им и полицията/жандармерията им ползват щатско APU с дигитален камуфлаж от армейския им тип (тези сивите)

16.10 2014 в 10:35

Ама разбира се, че този албанец е голям пич - бил е шеф на Отворено общество в Албания! Милия чичко Сорос, колко те обичат най-умните и най-образовани българи!

16.10 2014 в 06:30

Станалото меле е поредното доказателство за това колко много Западна Европа не познава Източна. При условие, че Испания не може да е в една група с Гибралтар и Азърбайджан с Армения, как така Албания и Сърбия за заедно? Уефа е лицемерна машина за пари. Косово је Србија!

15.10 2014 в 18:44

Безумията в Европа стават все по чести ,УЕФА не е по различна,наред с другите европейски организации,но е недопустимо наистина да играят в такива общи групи! Значи е невъзможно Израел да се падне в една група с Германия! Но искам да споделя,че за мен това е една провокация,на наистина наглите шиптъри,щом не са взели пред вид че са в Белград! Много хора не знаят може би,но косоварите в 90% са нищо друго освен албанскоговорящи цигани! Повтарям цигани,и то от различни родове! Повярвайте ми много е близо времето,когато Великоабанското знаме няма да хвърчи с дрон,а направо ще се вее на мястото на онзи парцал наречен македонско знаме!И всичките тези от македонската нация ще станат българи и ще търсят помощ от България! Скоро ще имаме граница с Албания!

15.10 2014 в 17:08

До плиткоумното ххх и всички останали, които правят подобни коментари.Отиди в Албания и тогава си казвай мнението. Великите патреоти славянохристияни, дето прага на черква не са прекрачвали, щото преди бяха комунисти, умрат да раздават присъди и смятат своето мнение за най-меродавно, а нито са чели историята, нито познават страната и нейните прекрасни жители. И едните, и другите имат своите основания, и такива неща за съжаление ще се случват. Аз само се моля да живеем в мир,

15.10 2014 в 17:08

Това си е груба провокация.
При това извършена от неслучаен фен.
Сърбежите са в правото си да реагират.
Косово си е Косово, но в случая шиптърите си търсят шамарите.

15.10 2014 в 16:53

Офчи, забравили сте да напишете, че Путин е виновен! Предавате партийните си командири!

15.10 2014 в 14:14

А "Убий, убий шиптъра", което викаха през целия мач? Факлите и предметите метнати на стадиона? Тези неща къде ги забравяте. Глупава постъпка с този дрон, но и другите не са цвете за мирисане.

За информация на ХХХ - една трета от албанците са християни, много от тях православни. За разлика от нас, те не се делят по религия и са единни.

Да не говорим, че ние с тях контакт нямаме, а сърбите винаги когато са можели, са ни забивали нож в гърба. Примери много.

В Албания т.нар. горяни всички ги признават за българи и няма търкания между албанци и българи, което не е така в Западните покрайнини...

15.10 2014 в 13:44

5-ак прозд,
рязан е на макя ти синковецо. У горнътъ глъвъ.
а изглежда и мирише на долна.