Кобрата очаква съдиите "да подпират" Кличко

OFFNews 17 май 2014 в 18:34 5933 8

Кубрат Пулев

"Със сигурност може да се очаква (съдиите да подпират Кличко - бел. авт.), като се има предвид последните му мачове, когато всичко това бе факт, но аз разчитам на собствените си сили. Като го сваля, колкото и да го подпират, няма да стане."

Това заяви в предаването на Сашо Диков по "Нова телевизия" боксьорът Кубрат Пулев, на когото през септември предстои мач за шампионската титла срещу Владимир Кличко.

По повод коментарите на Кличко, който пред чужди медии заяви, че Пулев е още "зелен", Кобрата заяви, че това ще си проличи на ринга.

"Радвам се, че ме подценява, че мисли така. Това ще си проличи на ринга - кой колко е зелен и кой колко е червен", каза Пулев.

Той заяви още, че Кличко има минуси и слабости, които българският екип следи. Кобрата обаче отказа да коментира конкретно, защото така би издал тактиката си.

Пулев съобщи още, че Кличко е запазил зала в Хамбург за 6 септември и обясни, че окончателната дата на мача вероятно ще стане ясна до една седмица. Кобрата каза, че ще тренира с всички сили, като първо предвижда да работи в базата в Белмекен, където ще вземе със себе си и спаринг партньори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови