Кубрат Пулев: Кличко не е реален световен шампион

OFFNews 12 май 2014 в 08:54 21960 1

Кубрат Пулев

„Владимир Кличко един път не е взимал реванш от своите загуби, всичките ги взимаше батко му – Виталий. Това е показно, не може човек, който е губил и не си е взимал реванш, да е световен шампион. Ако си реален, трябва, като загубиш, да вземеш реванш.“

С тези думи боксьор № 1 на България Кубрат Пулев коментира пред bTV световния шампион по бокс Владимир Кличко, който бе задължен от спортната федерация по бокс да се изправи срещу българския спортист до края на годината.

Пулев заяви, че се вълнува за мача, защото иска да спечели. Той има намерение да „тренира идиотски“ и да даде всичко от себе си за мача.

Кобрата е категоричен, че не се страхува от предстоящия мач и бе категоричен, че Владимир Кличко не го превъзхожда с нищо.

Пулев подчерта, че световният шампион има много слаби страни, с които Кобрата и треньорите му са наясно.
„Не мисля, че е с нещо повече от мен, все пак аз съм българин, тук имаме друга школовка, имам много какво да му покажа“, каза Кобрата.

Попитан дали Кличко е отказвал мач с него от финансови съображения, Пулев отрече. Той даде за пример последните противници, с които световният шампион е излизал на ринга. По думите на Кобрата те са били напълно неизвестни и едва ли са генерирали приходи за Кличко. На въпроса защо Владимир Кличко бяга от среща с него Пулев заяви:

„Защото аз съм Кубрат Пулев, нормално е да бяга, много добре знае, вижда ме, знае какви боксьори победих.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови