Христо Стоичков с обръщение към феновете дни преди "50 години номер 8" (видео)

Иван Меграби 16 май 2016 в 11:35 5557 4

Само дни преди мача-спектакъл "50 години номер 8" по повод 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, Камата се обърна към феновете си в кратко видео.

"Това, което искаме да направим, един подарък, заради това, което съм преживял като футболист в България, това, което съм преживял като футболист в Барселона, с националния отбор, в Парма, в Чикаго Файър, в Ди Си Юнайтед, в Япония", каза носителят на "Златна топка" за 1994 г.

"Този празник е за самите вас, защото вие го заслужавате! Без вас едва ли щеше някога "Васил Левски" да се напълни така, както сега", заяви Стоичков.

На 20 май на стадион "Васил Левски" в София ще се съберат някои от най-големите имена в историята на футбола. На терена ще играят звезди като Диего Армандо Марадона, Лотар Матеус, Ромарио, Роберто Баджо, Роналдиньо, Иван Саморано, Давор Шукер и Самуел Ето'o.








Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

3

Red or Dead

16.05 2016 в 12:36

Професоре, хайде да не влизаме в клубни пристрастия, лошото е, че нито Левски, нито ЦСКА имат нещо общо с ОНЕЗИ тимове, е то НИЩО и не остана изобщо, ама карай...
Въпроса тук е за Глобалния принос......

63994

1

Red or Dead

16.05 2016 в 12:00

Браво ИЦЕ, велик си...само като те видят дребните душици...и хващат къра......Чакаме с нетърпение ИСТИНСКИЯТ празник на футболния ти ГЕНИЙ!!

Ти направи за България това, което цяло поколение пУлитици не може да о...е, макар че дават всичко от себе си..

 
X

Да помогнем на украинските деца!