Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА

Ивайло Анев 24 март 2015 в 10:56 3002 0

Снимка БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА Галин Иванов.

Бившият защитник на ЦСКА Галин Иванов е новият старши треньор на "червените".

Той заменя на поста разтрогналия договора си с клуба Стойчо Младенов. Утре Галин ще бъде представен официално пред феновете и медиите на специална пресконференция.

До момента Иванов беше треньор в ДЮШ на ЦСКА. Той е спечелил ръководството с методите си на работа и успехите, които постига с малките "армейци".

Днес младият специалист ще води заниманието на "червените" на базата в Панчарево.

Помощник на Галин Иванов ще бъде Владимир Манчев, който също е бивш футболист на клуба. Търси се треньор с лиценз, който да влезе в щаба на новия наставник. Иванов не притежава документ да води отбор в "А" група.

"Галин от осем години е треньор в ДЮШ и е близо отбора. Неговият набор е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин Иванов да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне", заяви изпълнителният директор Александър Тодоров, цитиран от "Гонг".

"Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин. Имам преки впечатления от неговата работа. Наистина му липсва опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него", допълни той.

Галин пристига на стадион „Българска армия" едва на 19 години от Добрич и до днес остава верен на клуба. Играе в ЦСКА до началото на 2003 година, когато преминава в американския "Ди Си Юнайтед". Последният отбор във визитката му е гръцкият "Ерготелис". Контузия слага край на състезателната му кариера.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови