Футбол, UFC и хокей на лед в уикенд програмата на спортните канали на Мтел

OFFNEWS 24 ноември 2017 в 12:45 6811 0

Футбол от четири първенства, смесени бойни изкуства от UFC и най-интересните сблъсъци от NHL ще могат да видят зрителите на Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 през уикенда.

Началото ще бъде дадено още в петък следобед по Mtel Sport 1 с втория мач от индийската авантюра на Димитър Бербатов. От 16:30 часа той и неговите съотборници от Керала Бластърс ще се опитат да запишат първа победа за сезона в домакинството си срещу новосъздадения отбор на Джамшедпур.

В събота от 17:00 часа по Mtel Sport 1 футболните фенове ще могат да проследят на живо дербито на град Донецк от украинското първенство между Олимпик и гранда Шахтьор.

Малко по-късно, от 20:45 часа на същата честота, е интригуващият сблъсък от холандската Ередивизи между Грьонинген и шампиона Фейенорд, който изпитва сериозни затруднения от началото на кампанията и ще търси задължителен успех.

В неделния ден, в два последователни двубоя – от 13:30 часа и от 15:30 часа, Mtel Sport 2 ще излъчи пряко и двубоите на другите два гранда от Ниската земя. В първия мач Аякс приема Рода, а във втория – лидерът ПСВ Айндховен гостува на Екселсиор.

Поредният кръг на руската Премиер лига също предлага доста интересни сблъсъци. В неделя от 13:00 часа по Mtel Sport 1 Рубин посреща ЦСКА Москва с Георги Миланов в състава. Голямото дерби обаче е в понеделник, когато от 18:30 часа шампионът Спартак Москва с Ивелин Попов посреща втория във временното класиране Зенит.
Феновете на свободните боеве ще могат да гледат в пряко излъчване поредната UFC галавечер от китайския град Шанхай. Ключовият сблъсък за този уикенд е между британската легенда Майкъл Биспинг и американеца Келвин Гастелъм. Денят е събота, началото – 14:00 часа по Mtel Sport 2.

Програмата в Националната хокейна лига на Северна Америка този уикенд е благосклонна към европейските зрители, като предлага цели четири двубоя с ранен начален час. В петък от 20:00 часа Бостън Брюинс приема шампиона Питсбърг Пенгуинс, а от 24:00 часа Александър Овечкин и неговия Вашингтон Кепитълс гостуват на лидера в NHL – Тампа Бей Лайтнинг. И двата двубоя са пряко в ефира на Mtel Sport 2.

В неделната вечер, от 20:00 часа същият канал ще излъчи на живо сблъсъкът между Каролина Хърикейнс и Нешвил Предатърс, а хокейната уикенд програма се закрива с мача между Ню Йорк Рейнджърс и Ванкувър Кaнъкс в 21:00 часа по Mtel Sport 1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови