Домусчиев се срещна със спортни журналисти, за да им се извини

Ивайло Анев 19 май 2015 в 13:36 3988 1

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев.

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев се извини публично на журналиста от bTV Димитър Тасев, когото на няколко пъти нарече "олигофрен" след шампионския двубой на "орлите" срещу "Локомотив "(София) миналия петък.

Вчера асоциацията на спортните журналисти осъди обидите на Домусчиев и днес между двете страни се проведе едночасова среща, за може собственикът да се извини още веднъж на гилдията. Освен него на срещата бяха и наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев, както и изпълнителният директор Ангел Петричев.

"Срещата, която имахме, беше неформална и обсъдихме много казуси по въпроси за футбола, журналистиката и спортните деятели. Това обаче не е темата, която искам да коментирам, така се разбрахме и с колегите, които бяха вътре в залата. Искам да използвам възможността пред камерите, за да се извиня на Димитър Тасев", заяви след срещата Домусчиев.

По думите му не било редно в общество да има обиди. "Трябва да има толерантност и добро отношение. Дори когато си под напрежение, трябва да посрещаш нещата с усмивка. Пожелавам на Тасев да постигне една добра кариера в журналистиката и да достигне доайените в спортната журналистика. Още веднъж моите извинения", повторни футболният бос.

Той благодари на журналистите за критиките, защото имал нужда от тях, за да се развива. "Аз смятам, че ще има полза от срещата, която проведохме горе и дори юни месец ще се съберем отново, за да обсъдим определени теми и дори ще имаме дневен ред.

"Ще направя всичко възможно от моя страна да намалим противопоставянето във всички сфери. Не само в журналистиката, а във всички сфери", завърши Домусчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!