Бербатов гледа бившите си отбори на "Уембли"

OFFNEWS 03 ноември 2016 в 01:16 2772 0

Българския нападател Димитър Бербатов се появи изненадващо в ложите на стадион "Уембли" в Лондон и изгледа двубоя между два от бившите си отбори - Тотнъм и Байер (Леверкузен) от Шампионската лига.

Българинът беше в компанията на мениджъра си Емил Данчев, което породи спекулации, че се работи по негов трансфер на Острова. Самият футболист, който в момента е без отбор, изрази желанието си за това в интервю за BBC Radio 5, дадено преди началото на двубоя.

"Надявам се скоро да си намеря отбор. Във футбола не става дума за възраст, а за това дали го можеш, или не. Затова се надявам отново да ме видите скоро на терена. Вероятно тук, в Англия. Когато си играл в Премиър лийг, не искаш да ходиш някъде другаде. Затова се надявам, че мога да играя отново тук.

Би било страхотно. И преди съм казвал, че най-важното за мен е да забавлявам хората с играта си. Някои футболисти показват все още, че възрастта няма значение във футбола. Пример за това е Франческо Тоти. Така бе и с Райън Гигс.

Знам къде се намирам на този етап от кариерата си. Бих бил щастлив да играя за отбор, който може да използва моя опит и познания. Мога да помогна на младите играчи да се развиват и да направя съответния тим по-силен. В крайна сметка всичко опира до това някой да поиска да дойда в неговия отбор и да играя", заяви Бербатов.

Той не се беше появявал отдавна на Острова, защото английските медии бяха изключително впечатлени от новата му визия. Както е известно, през лятото на 2015 г. българинът си присади коса, за да спре оплешивяването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews