Бербатов с 2 гола в мач с Рамзи Болтън, размина му се одирането (видео)

ОFFNews 06 юни 2016 в 15:46 9102 1

Международният отбор на мача на УНИЦЕФ. Най-вдясно долу е Иван Реон, който играе Рамзи Болтън. Бербатов е точно по средата, над купата.

Вчера вечерта на стадион "Олд Трафорд" се проведе благотворителен футболен мач на УНИЦЕФ между отборите на Великобритания и Останалата част от света.

Мачът завърши с 3:2 в полза на Англия, като двата гола за другия тим вкара именно българинът - в 55-тата минута и малко след това от дузпа.

Срещата успя да събере близо 5,4 милиона лири за благотворителност, които ще отидат в помощ на деца в неравностойно положение.

В отбора на Останалата част на света заедно с Бербатов бе и актьорът Иван Реон, който играе ролята на злодея Рамзи Болтън в сериала на HBO "Игра на тронове".

Той се включи към края на мача. Коментиращите пък го представиха с думите: "Господарят на Зимен хребет, Пазителят на Севера е на полето".

"Ако не гледате "Игра на тронове" и дъщеря ви доведе този мъж у дома с новината, че ще се женят - моля ви, разубедете я", допълниха те, като подчертаха, че в реалния живот Реон е страхотен младеж.

Вторият гол на Бербатов може да видите в клипа по-долу:




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12063

1

Vivian James

21.06 2016 в 14:52

Дракон червен, мамо, разперил е криле
Вечер из ливади броди – мечета да бере...
(Народно творчество вдъхновено от истински събития)

Вчера го гледахме и по HBO и по канал 1 - се едно и също ...
 
X

Да помогнем на украинските деца!