Quantcast

След концерта - пред парламента

OFFNews Последна промяна на 10 ноември 2013 в 21:14 10490 17

Протестът пред Народното събрание на 10 ноември. Снимка: Константин Павлов
Протестът пред Народното събрание на 10 ноември. Снимка: Константин Павлов

 

Повече от 12 часа продължават днешните протести по повод годишнината от 10-и ноември. Те започнаха в 9 сутринта в Студентски град, а в 9 вечерта протестът е пред Народното събрание.

След края на концерта в подкрепа на протестиращите студенти, който се проведе пред "Ал. Невски", много от хората се пренесоха пред парламента. Сградата е обградена от полиция. Униформените носят каски, градусът на напрежение е по-висок от обичайния в последните седмици.

По-рано, още по време на концерта, се появиха слухове за възможни провокации тази нощ. 

 


Live streaming video by Ustream

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.11 2013 в 10:10

той нещо се е отпуснал, иначе ги пише по кратки

11.11 2013 в 03:07

Византийски, не се напиняй мойто момче.. губите мача. сори.

11.11 2013 в 03:06

Абе, чувал съм, че баба му била безплатна - в смисъл, че го правела за слава. Виж църната маца обаче чарджва по 50 стинки на свирка щото е фен на фифти сент.

10.11 2013 в 23:45

коко ще да е от кокошка
а моко от мокра или от намочана?

10.11 2013 в 23:39

То и без това Максим Бехар каза: “Криза няма, така ще е още 23 години” – В ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА АКО НЕ ВЯРВАТЕ, НОВА ТВ ИМА ЗАПИСИ. ТОЙ Е ДЕСЕН АПОЛОГЕТЫ ВЯРВАЙТЕ МУ. найстина десният закон закона на Сей, КАЗВА ЧЕ КРИЗА НЯМА И БЕЗРАБОТИЦА НЯМА

Всички десни бяха против февруарските протести. Васко Кръпката е от статуквото, дясното. Каскада от десен пиар имаше по всички медии тогава. СЪБУДЕТЕ СЕ

10.11 2013 в 23:34

Ми първо ти излез от кошчето, че е задръстено с такива боклуци като тебе.

10.11 2013 в 23:31

Марксизма е за равенство, Тошо, Мирчо, Андрейчо .. и целият елит не щат децата им да са изместени от талантливите, и презират равенството, което е смърт за елитаризма им - ленинизма. Мао доразвива тази идея и стига до извода, според който в преходния период между събарянето на капитализма и окончателното въвеждане на комунистическото общество именно комунистическата партия и нейните кадри, функционери започват да играят ролята на буржоазия, която има интерес от възстановяване на капиталистическото общество.

И в последната глава Оруел казва че свинете се превръщат в буржоазия, и всички буржоазии се обединяват срещу пролетариата. Велик е Оруел.

10.11 2013 в 23:09

Да! Това е истината - жалко за тази малка част истински вярващи в демокрацията хора! Пак ни излъгаха, както 1989 г- БСП, ДПС, ГЕРБ и всички други полу-партии са МАФИЯ!

10.11 2013 в 23:03

Забелязвам че фатака много пари харчи по коври да спамят тука, а е хубаво болен да спестява, че ще му трябва добър адвокат за да отърве присъдата скоро. Поне така ми шушнат моите агенти от мосад...

10.11 2013 в 22:22

Тиквата вече играе ва-банк. Хвърля в отчаяние и последните герберски шайки, за да отърве кожата от правоохранителните органи и да избегне заслужено възмездие. Опитва се чрез провокации да изостри градуса, дано стане чудо и се върне на власт начело на неговата лична Първа Частна Партия ГРОБ. Зад тези орко-протести стои лицето Бойко Методиев заедно със слугата си Цвъки, в съучастие със групичка бивши костовисти реаниматори. Вече не се спират дори и пред вандализъм и унищожаване на обществена собственост.

Нервите на протестърите не издържаха и сега "мирните" и "красивите" показват истинското си лице. Дали не са се надрусали на концерта? А кришнарчето-бояджийче е на компа и пише простотии, на бира и бело у тех. ТъпатаТиква няма да миряса докато някой не го озопти наистина. Разбишка цяла България това говедо с маниакалната си жажда за власт.

Еййй, повръша ми се вече от тия олигофрени, сороси, гербери, геновци-янакиевци и вся остальная. След оставка идва ГРОБ, които съсипаха България и сега искат да я унищожат като народ и държава. Мили протестващи и орко-студентчета, кога успяхте да се изучите и да разберете какво е това морал, при това "нов"? Вашите родители ли ви научиха, те които са расли при комунизма? Това ли беше техния морал? Или по ви харесва този "морал", който се опитва да ви пробутва ънкъл Тиква?