Quantcast

Рокери на протест срещу насилието в Розино

Ивайло Анев Последна промяна на 27 септември 2014 в 12:19 5615 7

Рокери от цялата страна тръгват на протестно шествие днес по обяд до бензиностанцията в Розино. Там преди 10 дни собственикът й Георги Рогачев бе пребит с колове и лопати от местни роми.

"Искаме да подкрепим човека, който лежи в болница в кома. Това не трябва да се допуска друг път! Вече се случиха подобни инциденти в Катуница и Сливен, не трябва да има други", заяви организаторът на шествието Стоян Голевски - Халата от сопотския клуб "МС Траки", предаде Дарик. Не е ясно колко мотористи ще се включат, каним всички, уточни той.

Рокерите тръгват от Манастирска поляна край Сопот около 12 часа, за да поднесат цветя на паметниците на генералите Вазови, и по подбалканския път ще стигнат до бензиностанцията край Розино, където ще протестират мирно.

Георги Рогачев бе пребит от двама мъже в Розино, след скандал за 20 лева, станал на бензиностанцията му преди близо 2 седмици. Оттогава той е в кома и лежи в пловдивска болница.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.09 2014 в 19:47

Разумен човек съм, толерантен. Винаги съм готов да подам ръка на всеки. Но от тази новина ме обзе някаква нечовешка агресия. Съвсем буквално да човек да му се прииска да влезне въоръжен до зъби в някое гето и да стреля на месо. Просто... абе думи да изгуби човек.

27.09 2014 в 18:18

3ащо т.нар. „полиция” в момента дори ОХРАНЯВА циганските бандити и убийци, вместо да ги изправи пред съда? Защо храним куки, които не само, че не пазят нас от тая престъпна сган, но пазят нея от отмъщението на потърпевшите?

27.09 2014 в 16:07

Рокерите трябва да си свършат работата толкова добре че когато си тръгнат от там да не се вижда нито един прав циганин . Само така ще се оправи проблема с циганите в България.Ако трябва във почистването на България ще се включат и футболните агитки. Тогава вече ще падне голямо прочиставне на нацията.

27.09 2014 в 16:01

Това не е единствения побой от цигани над българин, като мед.сестра съм свидетел и на други млади мъже, инвалидизирани от цигани... Те не се оправят, живеят живот във будна кома, мозъкът им е в кръвоизливи, не могат повече да се грижат за себе си... Циганите са жестоки гадове и парадокса е, че вместо да ги накажат, полицаите ги пазят ?!!! Според мен заслужават рокерите да ги смелят от бой, да оставят и тях във будна кома до живот, зъб за зъб, око за око ! Докога ще плащаме заплатите на полицията да пази бандитите- цигани??!!

27.09 2014 в 16:00

И какво ще постигнете с това шествие? Освен да пречите на пътуващите по пътя, нищо друго. Като ще правите нещо, съберете се, влезте там в маалата и бой. Як бой.

Мангал само с бой се оправя.

27.09 2014 в 14:55

Не са били двама цигани,а цяла тумба!Целия номер е станал,след като Рогачев си е поискал парите дадени на един от мангалите.Талибана му е казал че няма да му ги върне,след което Рогачев го е ударил!Циганите избягват,и се връщат цяла сюрия въоръжени с камъни,колове и лопати!Рогачев е изстрелял цял пълнител с калашник във въздуха!!Грешка....като свършват патроните,циганите го бият с такава злоба и ярост,че въобще не се знае как още е жив!Тези индианци ще си го получат рано или късно,но безнаказаноста с която се ползват циганите,води до убийства!А на дупетатите и партиите искат избиратели и не ги барат!Затова ще убиват и безчинстват безнаказано!

27.09 2014 в 13:04

Проблема не е толкова в самото насилие, колкото реакцията срещу него. Полицията я няма никаква, обществото е наплашено, за съда да не говорим.
на изборите умната, че каквото си надробим това и ще сърбаме