Ректорът на УНСС: Като не ви харесва тук - емигрирайте!

Николаос-Теодорос Цитиридис Последна промяна на 30 октомври 2013 в 10:39 17507 105

Академичния съвет на УНСС се изказа пред студентите в зала 2006
Академичния съвет на УНСС се изказа пред студентите в зала 2006

 

"Като не ви харесва в България - емигрирайте, но не пречете на колегите си." Това е заявил вчера ректорът на УНСС проф. Стати Статев на студентите, които окупираха аудитория в Икономическия университет.

Статев говори пред студентите в окупираната зала 2006.

Изказването дойде само няколко часа, след като студенти окупираха първо зала 4026, където червеният депутат Румен Гечев трябваше да има лекция, а след това и зала 2006, която се намира срещу кабинета на премиера Пламен Орешарски, който е преподавател и бивш зам.-ректор в университета.

На предложението за емиграция протестиращите студенти реагираха със: "Считаме за неуместни някои квалификации и предложения, отправени към нас". Те отново подчертаха, че не търсят конфронтация с ръководството на университета.

OFFNews потърси проф. Статев за коментар - мобилният му телефон дава само свободно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.10 2013 в 11:43

Какъв е този лумпен бе, кой го е лепнал там, че чак и ректор, той няма първите седем, тръгнал да образова народа (младежта). Ако го чуят Левски или Ботев ще емигрират на часа и само лумпени ще останат, ако го чуят нашите царе ще съществува само в мислите :(:(

31.10 2013 в 11:35

Мили деца, и да ви харесва - пак емигрирайте. Не влизайте в ролята на онези глисти, които живеят в един гъз, само защото им е родина... Махайте се от тази проклета територия! Идете някъде, където да получите добро образование, равен шанс и свобода. Променете себе си, а след това променяйте всичко останало. Тук ДС ви моделира и дори протестите ви са по модел на ДС. Вижте преподавателите си - ДС. Вижте политиците си - ДС. Вижте хората около вас - 4км. Националният идеал - ракийка и салатка пред телевизора и ако може нещо да се открадне...

Спасявайте се! Само така можете да бъдете полезни и за нас, вашите родители. Иначе машината ДС ще ви превърне в наши подобия...
Не ни мислете нас, деца, спасявайте се. Ние сме вашият недостатък - бягайте далече от нас.

31.10 2013 в 10:13

За такива работата им трябва да е сигурна,те не могат и да си представят да не е !За студентите обаче сигурна работа и реализация няма,навън мръсни и нечистоплътни псета!Да а ма не,защото и тяхната работа зависи от тия студенти.И мисля че е време да усетят тая несигурност и те !

31.10 2013 в 09:47

Казал, ама се оказало, че не точно така казал.
Но ректорът бе напцуван и пратен на майната си.
Това е така, защото младостта мисли с хормони, а не с мозъчни гънки.

31.10 2013 в 09:13

Ей такива като този идиот гонят младите и учени хора от България.. прости хора ще останат в тази държава - глупавите хора лесно се управляват и докато Сталин ги заточваше в сибир сегашното правителство ги изселва от България - младите и интелигенцията..

31.10 2013 в 09:05

Ти си уникално смешен. Най-вероятно си платен от комунистите, който няма чест и род. Ако види пра-дядо ти как предаваш България ще потъне от срам

31.10 2013 в 01:51

Вместо да изригват гневни реакции, смятам че има един достоен отговор (във вид на действие) на въпросният ректор. Всички бъдещи студенти - не кандидатствайте в този университет. Всички сегашни - 'емигрирайте' от този университет.

30.10 2013 в 23:43

Стати-и-и-и-и-и-и-, сто х.................я в г..................за ти-и-и-и-и-и-и-и, долен, мазен, гнусен комунист.

30.10 2013 в 23:34

На цигани и турци, как на кой...

30.10 2013 в 23:23

28 в УНСС?Много са.И ако 972 папагала намират за смислено и прекрасно това което предтавлява обществото им и са послушни "клетъчни" (харесва им клетката), по-добре да се закрие.
И какво ли има в "черната кутия" на самолета който е произвел звуците на израза "На който не му харесва в България, има начин да емигрира." ?Недопустимо е. ТЕЗИ ДЕЦА СА НА БЪЛГАРИЯ, ИМАТ ПРАВО ДА ЖИВЕЯТ ТУК.ИМАТ ПРАВО ДА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ И ДА ПРАВЯТ ЖИВОТА СИ ТУК.
Този който е казал това, заслужава три думи само.
ВЪН.
ВЪН.
ВЕДНАГА.