Quantcast

Ранобудните повеждат шествие във Велико Търново

OFFNews Последна промяна на 23 ноември 2013 в 07:05 1405 1

 

Ранобудните студенти от ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" канят гражданите на града да ги подкрепят в протестното им шествие срещу правителството, което ще се проведе днес.

Демонстрацията ще започне в 17 ч. от площад "Цар Иван Асен" - пред крепостта Царевец ,ще премине през паметник “Велчова завера” и ще приключи пред сградата на Общината.

 ”Очакваме подкрепата на повече граждани, с което да покажем, че това правителство е нежелано от народа и трябва да си ходи. Призоваваме всички да отделят малко от личното си време през петък и събота и да се включат в мероприятията, които подготвяме. Няма да бъдат толерирани партийна агитация и провокации”, съобщават Ранобудните студенти.

Протестно шествие със същия начален час и маршрут се проведе и в петък. За демонстрацията се събраха 30 младежи.

"Много промени в историята са тръгнали именно от Велико Търново. Вярваме, че ще свалим това правителство", каза вчера Марина Братанова, която е един от организаторите на шествието.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.11 2013 в 13:04

Днес пак призовавам всички наши симпатизанти на контра шествие. Министър Вагинин има анален дисконфорт и няма да може да раздава афтографи, но Мая ще раздава яйца снесени от разхождаща се кокошка(от нея самата) в парламента.