Правителството обяви, че подготовката за председателството върви по план

Последна промяна на 11 януари 2017 в 13:43 1621 2

Правителството прие доклад за изпълнението към 30 ноември 2016 г. на мерките от Плана за подготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС. Документът е изготвен в осемте раздела на подготовката – „Екип на Председателството“, „Логистика“, „Инфраструктура и сграден фонд“, „Сигурност“, „Финансиране на Председателството“, „Комуникационна стратегия“, „Културна програма“.

От доклада става ясно, че към 30 ноември 2016 г. мерките от Плана за подготовка на Българското председателство се изпълняват текущо съгласно заложените срокове.

Документът е изготвен на база на информацията, предоставена от координаторите по националния механизъм за координация на подготовката и провеждането на Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31304

2

Denis Rizanov

11.01 2017 в 14:30

Като знам какъв разграден двор сме. Тва "пред-седателство" какви възможности открива пред нашите близкоизточни демократични партньори... Чак не смея да го напиша. Зор петел за гащи. В двореца на бай Тошо да се правят едни световно неизвестни орица на такива каквито не са, пред други, на които изобщо не им пука за тях... с нашите пари взети на заем от бъдещото поколение.