Потвърдено: Вот на недоверие на 17 януари, БСП и ДПС вадят примери за корупция

OFFNews 13 декември 2017 в 12:45 6272 6

Корнелия Нинова

Предстоящият вот на недоверия към кабинета Борисов ще бъде гласуван на 17 януари 2017 г, обяви днес лидерът на опизицията Корнелия Нинова.

Датата на вота бе обявена след среща на Нинова с народни представители от ДПС. Официално мотивите за свалянето на доверието от правителството ще бъдат обявени на 10 януари. Темата засега остава корупцията.

"Няма вариант вотът да бъде за цялостна политика. Няма да си говорим просто ей така за корупция, ще има много конкретни случаи, които досега не сме обявили", каза лидерът на БСП.

"Вот на недоверие ще има, заяви и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след срещата с БСП. - В работната група по изготвянето му ще има четирима души от БСП и трима от ДПС, които да подготвят мотивите и да ни ги представят на 10 януари", поясни Карадайъ. Работната група ще конкретизира самата тема за корупцията, защото тя била във всички сектори. "Много е голяма темата, малко е времето. Затова ще се опитаме с конкретни посочени факти да си защитим мотивите на внесения вот на недоверие", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

5

Izalina

13.12 2017 в 13:51

... колкото я изкорениха Сидеров, Янев, Кунева и др.п. сволоч на равни интервали

29585

3

Izalina

13.12 2017 в 13:28

Ама докога ще си ги стискате, бе, другарко?
Айде вадете ги вече всичките - и техните и вашите, че да ви видим наведнъж и да изчезвате всичките дружно, че задминахте вече Марианската падина.
30 години вече компромати-досиета-криви-прави-лъгали-крали-досиета-компромати ... повдига ми се вече, светът към 22-ри век, ние към октомврийската революция тръгнали.

П.П. Дали няма как да отменим председателството!? Мен много ме е срам от това, което ще трябва да наблюдават гостите и всички оттатък границите ни, честно.

 
X

Да помогнем на украинските деца!