Кирил Добрев: Сами не можем! Бъдещето на БСП е поставено на карта, ако обновлението не продължи

OFFNews 08 декември 2019 в 12:01 5316 2

"Ако обновлението в БСП не продължи, бъдещето на партията е поставено на карта. Привличането на нови, млади хора, привличането на граждански организации близо до нас, е жизнено важно за спасението на партията. На тези избори разбрахме, че БСП сами не можем. За да постигнем успех трябва на наша страна да застанат хората", каза зам.-председателят на НС на червената партия Кирил Добрев в Бургас.

Той се включи в заседанието на Областния съвет на левицата, където беше направен анализ на резултатите от местните избори.

"На тези избори на някои места извадихме хора с ясното съзнание, че излизат в една предрешена битка. Това бяха партийни личности, доказали се хора, но за съжаление трудно адаптиращи се към днешната политическа среда. Имаме добри и лоши примери в Бургас за това как трябва да правим кампания и за това как не трябва да я правим", подчерта Кирил Добрев.

Зам.-председателят на БСП подчерта, че предстои пълен цикъл отчетно-изборни събрания в БСП.

"В тази кампания разумът трябва да наделее. Да спрем поколенчески и всякакви други възможни битки, защото вече загубихме много време и две поколения. Надявам се поне за следващо поколение политици в БСП да обединим усилията си и да подадем ръце, защото единствената алтернатива на това безумно управление е само левицата”, заяви Добрев пред областния актив на партията.

Сред присъстващите бяха и зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Драгомир Стойнев и народният представител Петър Кънев, които поздравиха от свое име за усилията, положени по време на цялата кампания в област Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови