Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кадиев: Шеф на ГЕРБ и общински съветник е издавал фалшиви книжки на роми

ОFFNews 01 април 2016 в 21:12 5427 5

Георги Кадиев.

"Арестуваният шеф на общинските съветници в Роман е шеф и на ГЕРБ-Роман. Собственик на изпитен център, издавал фалшиви книжки. Протектиран от Цветелин Цветанов. Книжките са издавани на малограмотни роми, с нагласен изпит. Познайте за кого гласуват тези роми. Когато някой от тези потенциални убийци удари някого на пътя, спомнете си за Цветелин Цветанов, ГЕРБ-Роман, ГЕРБ-Плевен и цялата продажна клика. Корупцията убива".

Това написа независимият депутат Георги Кадиев във Фейсбук профила си относно корупционния скандал за продажба на шофьорски книжки, ръководен от шефа на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" - Цветлин Цветанов.

Цветанов, който е член на ГЕРБ от 2009 г. бе арестуван на 30 март при операция на ДАНС, ГДБОП и спецпрокуратурата в рамките на разследване за фалшиви шофьорски книжки и подкупи.

По време на операцията бяха арестувани и още няколко души в различни части на страната, един от които е шефът на общинските съветници в Роман, който заедно с още 6 души остава в ареста.

Вчера Кадиев алармира, че в началото на седмицата в регистъра на нещатните сътрудници в парламента е фигурирало и името да арестувания шеф на ДАИ. От вчера обаче информацията е изтрита от регистъра. Според Кадиев Цветелин Цветанов е бил сътрудник на депутата от ГЕРБ Владислав Николов.

Той каза още, че Цветелин Цветанов е бил предложен за шеф на агенцията от председателя на парламента Цецка Цачева.

"Вярно е, че във вчерашния ден народният представител, който вие споменахте, е поискал негов сътрудник да бъде заличен от регистъра, но от тук правите препратки и внушения, които в рамките на повече от 24 часа излизат от нормалния тон на взаимоотношения между народни представители. Мисля, че е време да сложите край на тези внушения", отвърна тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!