Христо Иванов към Борисов: Ние ще отслабнем, Вие няма да слезете от джипката

OFFNews 30 март 2021 в 16:47 8950 0

Снимка FB/ Да, България

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира днешното изявление на премиера Борисов "Аз като гледам наш‘те политически опоненти с кви шкембета са..." във видео на живо, излъчено във фейсбук от бензиностанция на "Лукойл".

С него отново беше Ивайло Мирчев, който е водач на листата на ДБ в Бургас. 

"Премиерът днес е коментирал външния вид на своите опоненти. И понеже ние може и да не сме най-стройните му опоненти, но сме най-острите, предположихме, че се отнася за нас", каза Христо Иванов.

Съпредседателят на "Демократична България" се пошегува още, че "едва ли става дума за Каракачанов".

"Съгласни сме, че има какво да се желае. Обаче, г-н Борисов, ние някой ден ще отслабнем, но Вие никога няма да посмеете да тръгнете като нас сред хората пак. Няма да можете да слезете от джипката и честно да погледнете хората в очите. Не смеете да излезете в тази кампания в един дебат, не смеете едно интервю да дадете, защото има въпроси, на които не смеете да отговорите и те са по-важни от нашата физическа форма", каза Иванов.

Той определи като такива въпроси темите за публикуването на ревизионните актове на "Лукойл", чекмеджетата, подкупите, които Божков твърди, че е давал.

Лидерът на Да, България призова Борисов да даде телевизионно интервю или да влезе в дебат със своите опоненти. В замяна Христо Иванов обеща, че след кампанията с Ивайло Мирчев ще спортуват повече.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!