ГЕРБ и Патриотите ще изглаждат търкания на заседание на политическия съвет

OFFNews 26 септември 2017 в 09:32 4891 0

ГЕРБ и Патриотите ще изглаждат търкания на заседание на политическия съвет

ГЕРБ и Обединените патриоти ще решават проблемите в коалицията на политически съвет.

Пред bTV председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че на срещата ще присъства и премиерът Бойко Борисов, който се срещне с тримата лидери на Патриотите и ще обсъдят търканията, възникнали в последният месец и половина.

"Всеки има своето мнение и винаги го изразява. Днес ще имаме среща на Политическия съвет заедно с премиера и председател на ГЕРБ с тримата основни представители, които формират Обединени патриоти и ще говорим по темите, които създадоха напрежение", коментира Цветанов, според когото няма проблеми в коалицията, които да не бъдат преодолявани. 

„Няма съотношение ГЕРБ-Патриоти, което да е наложено като някакъв критерий. Всичко, за което сме се разбрали, е в споразумението. Днешният ден ще може да изчисти всички недоразумения, които са възникнали”, каза още началникът на депутатите от ГЕРБ.

"С партньорите си се чуваме постоянно. Валери Симеонов е прям човек. Ние пък се въздържаме от подобни коментари, защото е по-добре да решаваме нещата в семейството", каза още Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови