Quantcast

Евролибералите заклеймяват коалиция с участието на Патриотичния фронт

OFFNews Последна промяна на 23 октомври 2014 в 13:07 1903 12

Ги Верхофщадт.

Групата на Алианса на Либералите и Демократите (АЛДЕ) в Европарламента осъжда възможността за бъдещо коалиционно правителство, формирано с участието на крайнодесни - популистки партии, съобщават от пресцентъра на ДПС.

Председателят на групата на АЛДЕ Ги Верхофщадт призовава Бойко Борисов "да сформира стабилно правителство, изградено върху основни европейски ценности, като зачитането на правовата държава и основните човешки права."

"Едно бъдещо коалиционно правителство трябва да е основано на демократична база и да обединява нацията, а не да я разделя. В най - лошия случай, изходът от коалиционните преговори би бил правителство, включващо крайно националистически формации, като популистките партии "Патриотичен фронт" и "Атака". Групата на АЛДЕ се опасява, че такава коалиция допълнително би забавила реалната европейска интеграция на България.", коментира Ги Верхофщадт.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.10 2014 в 00:40

Ами той Джамбазе-менгян Конекрадски от ДС-МВРо-то нали е евроконсерватор, бе?! Мечтаещ за евро изолирани селища (конц-лагери) във фургони с "минимално необходимите битови условия" за цигани, турци, помаци, македонци, ..... прочие небългари! Гледам че и кандидати за надзиратели в тия конц-лагери има бол! Най-добре ще е първо, като за проба и да дадат личен пример, да се направи един такъв конц-лагер от 4 фургона някъде изолирано из Делиормана, Родопите или Пиринска Македония, като в тях, пак за проба, бъдат настанени по 5 човека във фургон първо за 3 месеца ВСИЧКИТЕ депутати от ПФ, а за надзиратели им се сложат юнаци от Факултето, Столипиново, Меден рудник, .... Така те ще усетят сами "величието" на тяхната "грандиозна" "родолюбива" идея, взаимствана от Хитлер и Сталин!

23.10 2014 в 22:37

Прав е колегата "Сух режим":

И на нас ни се струва ми се, че тоя път ПлеEVNалиев няма да им се скара на демокрастите, либерастите, толерастите, мултикултурастите и обикновените еврогейски педерасти, че ни се месят във вътрешните работи на една суверенна държава.

Омерзен съм.

23.10 2014 в 22:26

Много моля да бъда извинен, явно малко съм се объркал. И затова ми се ще, само ей така, съвсем случайно да попитам, нали...., ако разбира се не нарушават евролибералните простотии, какво мислят същите за ббц и атака? Щото....така де, ама някак си ми липсват техните тезиси и не знам какво да мисля. Изкуствените дпс-та как да ги възприемам? Това ми е много тежък проблем и не мога да спя вече първа нощ....евробоклуци. В тоя ред на мисли - очевидно не само в България имаме проблем с боклука, в европарламента е пълно с такива, само дето нямат такова влияние върху собствените си държави. И какъв е извода? Боклука трябва да бъде изметен, демек - дпс-арските назначения да си ходят по родните места и да се записват в бюрата по безработица! Това е истината.....

23.10 2014 в 15:20

да бе, как така изведнъж ги верхофстат се погнуси от атака?може би когато златният пръст е в полза на ги, тогава са му симпатични, а когато са против ги, тогава вече са мръсни фашисти...ех, гиди ле ги, луд гидийо,доган ще ви види сметката на цялото"семейство", както станиша видя сметката на социалистическото такова...бойко пък е на път да загроби народното.тури му пепел на ЕП.Ние с който сме се хванали, добро не е видял. разтурихме султаната, съветите, сега иде ред и на юръп...

23.10 2014 в 15:12

е то човек ако не знае и прочете тук вашите коментари ще си помисли, че ДПС членува в групата на ПДРС хахахахаха

23.10 2014 в 15:05

това е алианс на педерасите.
затова правят каквото им кажат фесовете.

23.10 2014 в 14:47

и после се чудят защо "националистическите популистки' партии" завземат все повече места в ЕП и местните парламенти.Ами как може да приемете в редиците си ДПС-що за "либерали" са това.Това, че Доган им е дал такова заглавие, и че са си платили, не ги прави либерали. Сами си плюете в суратя, както и евросоциалистите, които взеха едни 600 млн и си постаивха дмитриевич за шеф. голям срам.има сериозни неща за оправяне и в ЕП.събрали са се там и колективно безотговорничат.ами ЕНП?-как можа да приюти мутрата?ето затова простия народец, отвратен от вас, първосигнално гласува за единствените, които казват истината-че сте корумпирани.това са популистите.разликата между вас и тях е, че те са по-гладни и жадни за власт.

23.10 2014 в 14:02

1, А този европедал дали знае защо ДПС бутна собственото си правителство на Орешарски? Защото в България се оказа, че никой не знае.
Май ще трябва да питаме мистър Маккейн. Ама КОЙ, КОЙ да го пита....?
2. А този европедал дали е наясно, че единствената "националистическа" партия в България се казва ДПС? Наясно ли е този педал, че всички останали партии са български. А ако говорим за партии, съставени от гражданите на една държава, които нямат претенциите да са част от друга държава - то има ли по-националистически партии от американските Демократическа и Републиканска партии? На които шапка свалям за национализма им!! Куче да се изпикае на оградта на някое ам.посолство в друга държава - няма значение коя управлява, веднага обявяват застрашаване на ам.интереси и самолетоносачите тръгват...

23.10 2014 в 13:54

Всички видни български либерали, начело с господата Пеевски, Доган, Местан, Данчо М. и Бат Сали, са на същото мнение. Кака Мариана също го споделя, макар че се затруднява да го експлицира.

23.10 2014 в 13:37

Интересно че ДПС сега се загрижи за националистите в парламента и почна да реве на умряло. А като оправляваха заедно с Ореха и златния пръст на Волен, не им пречеше хич.