Депутатите от ГЕРБ обявиха Цветанов за летящ апостол за ЧРД

OFFNews 08 април 2016 в 11:51 6268 13

Да бъде освободен от работата си в парламента днес по случай рождения си ден Цветан Цветанов, поискаха в молба-подарък за шефа на групата си, адресирана до председателя на НС Цецка Цачева, депутатите от ГЕРБ. Текстът им взриви фейсбук.

"Поради системен недостиг на време за близките на сърцето му хора, поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара от хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава нашият обичан председател на ПГ на ПП на ГЕРБ - г-н Цветан Цветанов, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден", пише в текста. 

Тази сутрин Парламентарната група на ГЕРБ ме изненада с голяма торта и много приятелски благопожелание по случай рождения ми ден. Сърдечно благодарих на колегите за уважението и пожеланията и че вече толкова много време сме заедно зад каузата ГЕРБ. Депутатите ми подариха карта за пазаруване от магазини на известна модна марка, но им казах, че и този път ще даря подаръка си на бъдещи абитуриенти. Искрено ме развесели и молбата за освобождаването ми от днешното пленарно заседание, която колегите бяха подготвили от мое име до председателя на парламента, написа Цветанов във фейсбук. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!