БСП: ДПС не ни е партньор. Те са с ГЕРБ под прикритие

OFFNews 02 май 2018 в 09:35 1926 0

„Ние твърдим, че имаме програма и принципи, които спазваме. И това го доказахме като не влязохме в съглашение с ГЕРБ. А ДПС не са ни естествен партньор. ДПС се е превърнала в естествен партньор под прикритие на управляващите”. Това заяви депутатът от „БСП за България” Стоян Мирчев пред Нова телевизия.

Изказването му бе в отговор на въпрос „Ако сега има предсрочни парламентарни избори, и БСП трябва да управлява с ДПС или Патриотичния фронт, кого би избрала?”

„Корупцията не е усещане. Корупцията е, когато харчиш обществени пари за нещо, което не съществува. В България се харчат огромни средства и за пътища, и за здравеопазване, а нещата стават все по-зле”, коментира още Мирчев.

На въпрос „Корумпиран ли е Бойко Борисов?”, депутатът Стоян Мирчев отговори:

„Щом се говори не само за корупция по високите етажи на властта, явно и при него стоят така нещата. Тези данни трябва да ги събере прокуратурата. За съжаление, не я виждаме да е така активна напоследък. Занимава се с пешеходните пътеки, но не и със сериозните неща. Ние виждаме каква е реалността и подаваме сигнали. Доказателствата трябва да ги събере прокуратурата. Време е тя да започне да си върши работата”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови