Вицовете на Къци Вапцаров

ОFFNews 09 април 2014 в 09:59 15745 10

Вицовете на Къци вече са в книжарниците

Снимка Личен архив

Вицовете на Къци вече са в книжарниците

Първата си книга с вицове издаде шоуменът Къци Вапцаров. От няколко дни "Вицовете на Къци" на издателство "Хермес" вече е в книжарниците.

Всичко във "вицосборника" е авторско. "Това са мои фейсбук статуси, които събирах през последните няколко години. Избрах от тях само такива, които към днешна дата ми харесваха", сподели пред ОFFNews Къци. "Вътре има и много смешни, но и сериозни неща. Смятам че книжката стана много оригинална, аз поне не съм виждал подобна, защото тя е с визията на социалната мрежа, със снимки, колажи, статуси, коментари от видни личности като Сенека, Волтер и т.н. Колажите са много приятни, те са на един мой фейсбук приятел, Самир Сами...", допълва той.

Сред любимите му вицове от книгата е например този (още виж по-долу): "Ако в събота празнуваме Великденския заек, то в петък е неговото разпъване."

Според шоумена към книгата има интерес, защото е оригинална. "Най-малкият ми син, като видя пълната кола с книги, които взех от печатницата, радостно възкликна: Ей, сега ще продадем всички тези книги и ще станем богати. Милия, как вярва че от книги човек може да забогатее", смее се Къци.

С читателите на OFFnews той споделя още няколко свои вица:

От службите всичко знаят, щото се интересуват!

След приемане на еврото се променят следните изрази: "Какви пет лева?", става "Какви две евро и половина?", както и се въвежда новият: "Нямаш акъл за два цента и половина"

Когато бях млад, не вярвах, че носенето на телефон в предния ляв джоб на дънките убива желанието за секс. Сега когато съм на години, се убедих, че това е точно така.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews