Съдия разплака обвиняем (видео)

ОFFNews 07 юли 2015 в 13:28 9127 2

Съдия Минди Глейзър и обвиняемият Артър Буут.

Трогателно видео разчувства стотици хиляди души, след като в интернет се появи клип на срещата на двама стари съученици.

49-годишният Артър Буут е бил арестуван на 29 юни 2015 г. от полицията в Маями, САЩ, след като бил забелязан да кара златна Хонда, с която е извършен обир. Буут не спрял колата, когато полицаят го подканил, и започнало преследване, което довело до две пътни произшествия, като накрая заподозряният катастрофирал и опитал да избяга пеша, но бил заловен.

Той бил обвинен в кражба, кражба в особено големи размери, опасно шофиране, опит за бягство от мястото на катастрофата, бягство от полицията и съпротива при арест, но без да окаже насилие. 

Още в същия ден Буут бива изправен пред съдия Минди Глейзър, която обаче се оказва негова бивша съученичка от училището "Наутилус" в Маями. 

Тя поглежда мъжа пред себе си и го пита: "Ходил ли си в "Наутилус"?, при което той първоначално се усмихва, но в последствие избухва в сълзи, повтаряйки "О, Божe мой".

"Съжалявам да те видя тук, винаги съм се чудела какво стана с теб. Той беше най-милото хлапе в прогимназията, той беше най-доброто дете там. Играехме футбол заедно, всички деца играеха, а вижте какво е станало", заявява съдията.

"Тъжното е колко стари сме станали. Желая Ви късмет, господине, надявам се да се справите със ситуацията и да започнете живот в съответствие със закона", допълва Глейзър, като му отсъжда парична гаранция в размер на 43 хиляди долара.

Буут е бил арестуван поне още веднъж за кражба през 2010 г.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!