Пошегувайте се с "Топлофикация", може да спечелите смартфон

OFFNews 12 май 2017 в 14:17 13027 0

"Топлофикация" София ЕАД търси във Фейсбук най-забавната шега с липсата на топла вода в София, а коментарът с най-харесвания майтап ще донесе на своя автор нов смартфон.

Въпреки недоволството на софиянци заради липсата на топла вода, от "Топлофикация" не губят чувството си за хумор и в социалните мрежи поднесоха отново своите извинения, но със събрани от Туитър и Фейсбук шеги с тях.

"Разчитаме на вашето чувство за хумор, като използваме момента още веднъж да поднесем извинения на нашите клиенти за причиненото неудобство поради плановите ремонти! Ще се радваме, ако развихрите въображението си в коментарите под снимката с още предложения във филмова стилистика. Този, който събере най-много харесвания на коментара си, ще получи смартфон. Победителят ще бъде обявен на 19.05.2017 (петък), а ние ще се свържем лично с него."

"Топлофикация" са споделили колекцията на Туитър Петър с майтапи за липсата на вода с хаштаг #toplomovies. Потребители на социалните мрежи ползват популярни заглавия на филми и ги преработват тематично. Получават се култови примери, ето някои от тях:

"Смесителят в ръжда"

"Пич къде ми е водата"

"На всеки топлометър"

"Да се изкъпеш за 60 секунди"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!