Покойник остави подаръци на съседското дете за 14 години напред

OFFNews 18 декември 2018 в 17:45 5884 0

Малко преди смъртта си възрастен мъж е оставил коледни подаръци за детето на съседите си за 14 години напред, предаде британската медия ITV.

87-годишният пенсиониран водолаз Кен Уотсън обожавал двегодишната Кади Уилямс, която живеела в съседство в града Бари в Уелс. Родителите на Кади, Оуен и Каролайн Уилямс, се разплакали, когато приятната изненада била доставена до вратата им. Подаръците ще стигнат на малката Кади за следващите 14 години, докато навърши 16. 

Бащата на Кади публикува историята в Туитър, където разказва и за познанството си с възрастния мъж. По негови думи преди смъртта си Кен им споделил, че би искал да доживее 100-годишнината си, за да види малката Кади вече пораснала. 

В туита си Уилямс пише: "Възрастният ни съсед почина наскоро. Дъщеря му дойде с огромен чувал в ръце, пълен с коледни подаръци за нашата дъщеря за 13 години напред." В по-късен туит той обяснява, че подаръците всъщност са 14. Семейството отворило един от тях, който се оказал книжката за деца "Коледа в семейство Мелъпс".

"Мислим, че вътре има няколко книги, 2-3 плюшени играчки и може би Лего. Кен беше водолаз, моряк, дърводелец и пекар. Първия път, когато го видях, той се беше изкачил на върха на 6-метрова стълба пред къщата си. Тогава беше на 83", разказва още Уилямс. "Със съпругата ми смятаме, че ще е чудесна коледна традиция всяка година да даваме на Кади по един подарък от Кен. Проблемът е, че може би трябва да ги отворим сега - никой не иска да даде Лего на 15-годишна!", допълва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!