Бареков към протестиращи през 2011: Боклукът да се омита, можем да режем гуми (видео)

08 май 2013 в 09:40 2812 10

Николай Бареков. Кадър: ТВ7
Николай Бареков. Кадър: ТВ7

Мнозина сигурно си спомнят този "паметен" за свободната българска журналистика момент от декември 2011 г., но за останалите ще си позволим да го припомним в светлината на актуалните събития. 

Във видеото по-долу може да чуете как днешният флагман на народните протести Николай Бареков (ТV7) - от позицията си на журналист - реагира на протестиращи зърнопроизводители, дошли с трактори в столицата. Ето само няколко цитата:

"Toзи боклук, който беше стоварен под формата на трактористки машини, да се омита още днес от столицат, където сме дошли да си изкарваме хляба."

"В противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията. И... не се знае ние какво можем да направим. Можем да режем гуми, можем да режем трактори..."

"Наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба... Извинявай, но аз съм на 40 години. Вчера трите телевизии бяха пуснали репортерки на по 20 години, които със съжаление и с извинение към тях - те не знаеха за какво става въпрос. Радваха се за това, че някакви хора им дават интервюта и въртяха опашки..."

"Не желая такива хора да идват тука на моя теротория и да ми пречат аз да работа."

"Побъзикаха се, спориха с Борисов, спориха, искаха оставки - айде да се прибират и да работат."

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!