Quantcast

Лавров: Всеки опит за изолация на Русия e обречен на провал

OFFNews Последна промяна на 21 април 2014 в 13:50 14888 19

Сергей Лавров

Снимка Комсомольская правда

Опитите да се изолира Руската федерация са абсолютно безперспективни, тъй като не е възможно да се изолира Русия от света. Ние сме голяма, самостоятелна, знаеща какво иска държава и повечето страни в света не искат да ни изолират и няма да се присъединят към тези опити.

Това заяви руският външен министър Сергей Лавров според когото действията на властите в Киев срещу сепатаристите в Източна Украйна грубо нарушават договореностите от Женева.

"Най-важното сега е да не се допуска никакво насилие. Това първата точка от спогодбата в Женева и първото изискване към всички враждуващи страни в Украйна. То обаче не само, че не се изпълнява, ами се предприемат стъпки, предимно от страна на властимащите в Киев, които грубо нарушават женевските договорености", поясни той.

Лавров разкритикува украинските власти, че не успяват да изгонят незаконните демонстранти от площадите в столицата, а инцидентът в град Славянск окачестви като "престъпление", което показва нежеланието на киевските власти да упражнят контрол над екстремистите: "Всичко показва, че киевските власти не могат, а може би и не искат да контролират екстремистите, които продължават да поръчват музиката", допълни Лавров.

Междувременно той призова Украйна да се присъедини към масата на преговорите. 

„В резултат на престрелка в Славянск загинаха 6 души. Това не е изход. Възмутен съм. Защо така се убиват хора? Моля украинските власти да седнат на масата за преговори”, заяви той чрез социалните мрежи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.04 2014 в 20:42

Sando,ти знаеш че те обичам,казах ти един път да ми търсиш работа в София ,да,да и аз като всички искам да живея в София -мечтата на всеки българин.Обещах ти да ти донеса сливова ракия от балкана над град Севлиево ,там близко е Априлци Троян ,голяма природа брадче, това е сърцето на истинска България,скоро е гергьовден ,ние балканджиите колим и печем по две агнета на пещ,правим по една каруца зелена салата с марули зелен лук репички краставици и домати,имаме домашно вино и ракия и много яко черпим ,в магазина за ракия не ходя и като свърши подклаждам два казана

21.04 2014 в 20:21

ееее, лайното каза истината... брао лайно, евалата(това е без ирония, да не си помислите нещо)

... ама сеги къф е плана...

... моя план е БеГето да изиска мандат от ООН и да идеме да умиротвориме района (по Правото на най-Дъртия)... България - Сърцето на Европа, така каза Раданчо и аз съм съгласна...

... аре, ве Прецедента... действай!

... хахахахахахахаха


21.04 2014 в 19:27

"Ние сме голяма, самостоятелна, знаеща какво иска държава"
---------------------------------------
Проблемът ви е, че и другите разбраха къде ви стяга обувката.

21.04 2014 в 18:20

Хаха, Лавров разправяше и че не можели да ги изключат от Г8.

Руската федерация ще се разпадне точно както се разпадна СССР като резултат от студената война. В Кремъл не се научиха, че с такава политика няма да оцелеят и вече 2 пъти една и съща грешка повтарят. Само глупака не се учи от грешките си.

21.04 2014 в 17:55

Нещо блядските комунделници ги няма, сал един AFриканец, кат
Павката Морозов на амбразурата, и с душа на Павката Корчагин.

Рашките по червени прашки (а ще бъдат с прашки, ако китайците се смилят над тях, иначе ще си пердашат по голи задници), и да подскачат и да не подскачат примката бавно бавно ще се стяга.

21.04 2014 в 16:32

отивате си заедно - тамошните и тукашните боклуци.

21.04 2014 в 15:59

АФ... земи още "камъни", че то твоето май е не е градина а Грамада... хахахахахахахахаха

Владимир Путин сегодня подписал указ о мерах по реабилитации армянского, болгарского, греческого, крымскотатарского и немецкого народов

http://echo.msk.ru/news/1304728-echo/comments.html#comments

... бащицата... алоооо били сме под турско робство два пЪти по-дълго време отколкото русия е държава... а ако я признаеме като държава от момента на премахване на крепостното "право" (което май се завръша)...

... хахахахахахаха

21.04 2014 в 15:45

Прав е другаря. Задните им части изобщо няма да са изолирани и ще поемат голям обем 30см. "санкции".