Застраховката „Бонус дом “ дава защита на имота и неговите обитатели

OFFNews 19 февруари 2024 в 14:23 1282 0

застраховка

Когато става дума за нашия дом и имущество, няма по-важна тема от сигурността. Но докато всички мислят как да направят мястото максимално безопасно за обитаване, мнозина пропускат един много важен аспект - застраховката. Тя предлага значителни предимства и е важен елемент в осигуряването на финансова стабилност и спокойствие. Всеки голям застраховател може да съдейства с подобна услуга, но полицата „Бонус дом+” на „Булстрад“ определено изпъква сред другите предложения на пазара.

Предназначена е както за имоти, така и за движимо имущество, намиращо се в жилището. “Бонус дом+” може да покрие и соларна инсталация за собствени нужди на застрахования. Разбира се, имот от всякакъв характер е голяма инвестиция и никой не би искал да остави шанс за злополука. За това и полицата покрива най-често срещаните непредвидени събития, като пожар, наводнение, земетресение, късо съединение или токов удар, кражба и щети от влизане с взлом или при опит за такова.

Едно от най-големите предимства на застраховката на имот е, че предоставя финансова сигурност. В случай на неочаквани събития застрахователната компания ще покрие разходите за възстановяване. Това означава, че собственикът няма да поема цялата финансова тежест и може да се върне към нормалния си живот бързо и без големи загуби.

Но освен самото имущество, застраховката пази и обитателите. “Бонус дом+” покрива и разходите в случай, че някой от домакинството претърпи злополука. Също така се грижи за застрахованите и при други финансови проблеми като например загуба на доход от наем, в случай че имотът е пострадал. Сред другите покрития на полицата са разходи за отключване на брава и разходи за издаване на документи. Изплащат се и вреди, причинени от домашен любимец и дори злополука на самия него.
Изборът на правилната застраховка на имот зависи от индивидуалните нужди и изисквания на собственика. “Булстрад” улеснява сключването като не налага самоучастие и няма нужда от попълване на въпросник и предварителен оглед. По този начин клиентите са минимално ангажирани с организацията.

Освен това, “Бонус дом+” може да се плати еднократно или на четири равни разсрочени вноски, без допълнително оскъпяване.

Обичайно застраховката се сключва за 1 година, но може да се договори и по-дълъг срок. Застрахователното покритие започва след плащане на премията или при внасянето на първата вноска при разсрочен избор.

Покритието се прекратява с изтичане на срока на договора, при прекратяване на договора от някои от страните или при неплащане на дължима вноска със закъснение повече от 15 (петнадесет) дни.
“Бонус дом+” е отлична възможност за всеки собственик, който иска да си осигури максимална сигурност. Застраховката на имот предоставя финансова стабилност, спокойствие и защита на имота и на живеещите в него. Тя представлява важен елемент в управлението на рисковете. Не пропускайте възможността да защитите своя дом и имущество с “Булстрад”!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки