Xperia Z3 Tablet Compact – перфектният партньор за вашия бизнес

OFFNews 23 декември 2014 в 13:31 2319 0

След поредицата успешни смартфон устройства от емблематичната продуктова линия Xperia Z, Sony изглежда намериха и резултатната формула за пазара на таблети. Добре приетият от потребителите 10.1-инчов Xperia Z2 Tablet със сигурност даде тласък в тази посока и беше въпрос на време японският производител да предложи разширяване на асортимента си с компактна версия на тези устройства. Преди броени седмици на пазара се появи 8-инчовият Xperia Z3 Tablet Compact, който носи основните хардуерни характеристики на последните флагмани на марката - Xperia Z3 и Z3 Compact.

Новият Xperia Z3 Tablet Compact е учудващо тънък (6,4 мм), без еквивалент в момента на пазара, и впечатляващо лек с тегло от едва 270 г. Това го прави изключително лесен за работа и много удобен при чести пътувания или бизнес срещи.

Дисплеят на Xperia Z3 Tablet Compact осигурява мащабна детайлност на картината. Таблетът вдига летвата по отношение на яркостта с осветеност на дисплея отвъд онова, на което сте свикнали. В комбинация с технологията за интуитивно подобрение на контраста X-Reality, картината е рязка дори на ярка слънчева светлина. Популярните от телевизорите на Sony технологии TRILUMINOS и Live Colour LED предлагат по-широка цветова гама, както и по-голяма точност и реалистичност на картината, намалявайки до минимум шума в изображението, а IPS технологията осигурява добра видимост от всеки ъгъл.

За всички желаещи повече мощ в своето таблет устройство Xperia Z3 Tablet Compact безпроблемно отговаря на всички изисквания за ежедневна работа и интензивно използване – без значение дали четете документи, изпращате мейли, сърфирате в интернет или провеждате видеоразговори. Четириядреният Qualcomm Snapdragon 801 процесор, на 2.50GHz - един от най-мощните мобилни процесори в момента, осигурява безупречната производителност на устройството. Батерията с капацитет от 4500 mAh гарантира близо двудневен живот с едно зареждане при нормална работа с таблета. Искате четирикратно по-дълъг режим на готовност? Просто преминете към удължения режим на готовност STAMINA.

Освен с дълъг живот на батерията, този таблет впечатлява и с обновен рейтинг на водо- и прахоустойчивост спрямо предишните устройства Xperia. Тук той е IP65/68, с който не може да се похвали никой от другите конкуренти на пазара в момента. В допълнение, изключително тънката рамка от неръждаема стомана и закаленото стъкло от лицевата страна му придават елегантен и издръжлив вид.

В Xperia Z3 Compact Tablet откриваме цели две камери на разположение – 8.1МР задна и 2.2МР предна камера за качествено заснемане на изображения и спокойни видеоразговори. При звука няма никакви изненади – таблетът доставя високочестотен звук с невероятни детайли, какъвто бихте очаквали от устройство с марката Sony.

По отношение на забавленията Xperia Z3 Tablet Compact добавя нещо, с което нито един таблет на пазара в момента не може да се похвали – пълна поддръжка и съвместимост с конзолата PlayStation™ 4, посредством приложението PS4™ Remote PLAY. Благодарение на него ще можете да превключите от вашата конзола PS4 към таблета и да отидете да играете в друга стая, когато се наслаждавате на свободното си време.

Накратко, Sony Xperia Z3 Tablet Compact е атрактивен и мощен Android таблет, който осигурява всички добре познати и подобрени ключови технологии за марката, добавяйки няколко емблематични екстри за пълноценна работа и забавления.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови