Временно няма да има вода в Горубляне, Манастирски ливади и Банишора

OFFNews 18 декември 2018 в 06:51 1967 0

Временно няма да има вода в Горубляне, Манастирски ливади и Банишора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в
някои части на столицата

Във вторник временно ще бъде спряно водоснабдяването на два столични квартала. Причината е подмяна на сградно водопроводно отклонение.

Ремонтни работи ще има на ул. „12-ти април“кв. „Горубляне“, поради което се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „12-ти април“ от ул. „Урвишка крепост“ до ул. „5-ти ноември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „12-ти април“ ъгъла с ул. „5-ти ноември“.

Заради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Самуил“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цар Самуил“ от ул. „Козлодуй“ до бул. „Сливница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Самуил “ ъгъла с ул. „Селиолу“.

Заради подмяна на хидрофорна уредба до бл. 340 жк. „Красна поляна“III, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във висока зона на бл. 340, бл. 340А, бл. 339.

Вода няма да има и в кв. Манастирски ливади във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пирин“. Там  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пирин “ от ул. „Ген. Стефан Тошев“ до ул. „Родопски извор“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!