Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

TV1000 – филмотечен кинохит всяка вечер в 22:00

OFFNews 29 декември 2018 в 09:35 4579 0

Снимка NBCU

Най-добрият фимотечен канал на Балканите вече има нов час за късните си премиери: 22:00. В празничния период можете да видите любими екшън звезди като Пиърс Броснан, Силвестър Сталоун, Дензъл Уошингтън, Ричард Гиър и Брус Уилис. Очаквайте „Невероятният Хълк“, „Чакала“ и „Хрониките на Ридик“ през януари.


30 декември от 22:00: Извънземното - Дете с проблеми призовава цялата си смелост, за да помогне на приятелски настроено извънземно да напусне Земята и да се върне у дома.

31 декември от 22:00: Туистър - Джо Хардинг стартира приспособление, което може да извлича данни от окото на торнадо. Бившият й съпруг Бил - изобретател на машината - се присъединява, за да преследва майката на всички торнада - F5.

1 януари от 22:00: Върхът на Данте - Без предупреждение денят става нощ, въздух се превръща в огън и твърдата земя започва да се топи под горещата лава в града Върхът на Данте. Кой ще оцелее, когато адът отприщи своята ярост?

2 януари от 22:00: Чикаго - Убийците Велма Кели и Рокси Харт са осъдени на смърт по едно и също време и се борят за славата, която ще ги спаси от бесилото през 1920 в Чикаго.

3 януари от 22:00: Копланд - Шериф в предградие на Ню Джърси, населено с полицейски служители от Ню Йорк, скоро открива, че градчето е прогнило от престъпни връзки и корупция.

4 януари от 22:00: Аполо 13 – Трима астронавти трябва да изготвят стратегия за безопасно връщане на Земята, след като космическият им кораб претърпява сериозна повреда. Въз основа на реалната история на мисията Аполо 13 от 1970 г.

5 януари от 22:00: Американски гангстер - Ръсел Кроу е честно и уважавано ченге, което се бори с наркотиците и подкупната полиция през 70-те в Ню Йорк, с мисия да залови могъщ наркобарон. Режисьор е Ридли Скот. 2007.

За точна програма, следете: https://tv1000.bg/schedule/

Очаквайте: Невероятният Хълк
Понеделник, 7 януари, в 22:00


Експлозивният, пълен с приключения екшън, продължава. В една от най-популярните истории за супергерои на всички времена Брус Банър, който живее в сенките, обикаля планетата, за да търси решение за проблемите с избухливостта си.
Жадни за власт опортюнисти си мечтаят да използват силите му и скоро го въвличат в епична битка, която може да разруши Ню Йорк!

Чакала
Понеделник, 21 януари, в 22:00


Когато смъртоносен и безлик международен убиец успява да се спаси и от най-виртуозните професионалните усилия на ФБР, им се налага да се обърнат към единствения човек, който някога го е виждал - терорист от ИРА в затвора.

Ние сме луди по филмите! От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и, разбира се, evergreen хитовете на Холивуд от всички жанрове! Ние ви разказваме истории, които определят нашия свят и формират живота ни. Ние вярваме, че емоционалният разказ и завладяващите герои са от първостепенно значение. Ние обичаме филмите точно толкова, колкото и Вие, и именно заради това се наслаждаваме на киното заедно!

Ние сме най-добрият филмотечен канал на Баканите. #TV1000

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!