Ексклузивно Еврокомисията: Не сте готови за еврозоната

Трижди анатема: Полковник Николай Марков и сие заклеймиха бТВ

OFFNews 17 юни 2024 в 15:20 7947 6

Николай Марков

Снимка БГНЕС

Николай Марков

Подполковникът-полковник Николай Марков от партия "Величие" анатемоса бТВ заради репортажа на телевизията за другото емблематично лице на формацията Ивелин Михайлов и неговия Исторически парк.

В излъчения филм на журналиста Стоян Георгиев се разказват подробности за приватизираното варненско село Неофит Рилски, откъде е дошло финансирането за т.нар. парк, откъде са инвестициите в начинанието и пр. любопитни подробности около вижданията на Михайлов.

"Първата телевизия, която получава червен картон от нас, е БТВ! Проклета да е. Заради системни манипулации на общественото мнение, разпространяване на невярна информация и непрофесионализъм от страна на медията депутатите от ПП "Величие" няма да дават интервюта и коментари на псевдожурналистите от тази телевизия. Знаем поръчителите, нека и те се приготвят", написа бившият кадър на НСО Николай Марков на страницата си във фейсбук.

Срещу репортажа въстана по-рано днес и бившият председател на СЕМ Соня Момчилова.

"Не мога да си простя, че не съм знаела нищо за тези щастливи бегълци. Не прощавам и на медиите, които освен с капаци са се сдобили и с камшик, както си му е редът", написа възмутено и тя във фейсбук.

На 11 юни стана ясно, че НАП проверява фирми на Михайлов и хората, които стоят зад партията. Шефът на приходната агенция Румен Спецов обяви, че има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами, по тях се работи, но още няма резултати.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    688

    6

    jorj

    17.06 2024 в 17:45

    ЗАБРАНА!!! Тотално нарушават всички закони! Лъжи и манипулации, правят се на патриоти а всъщност са слуги на Империята на ЗЛОТО!!! Ако не се вземат мерки от страна на държавата щетите за България ще са огромни!!!!

    1273

    5

    Johnny B Goode

    17.06 2024 в 17:18

    Чудя се тези малки свински очички и цялостната визия на глиган дали са следствие на патриотарщината и русофилията или са предпоставка.

    4638

    4

    Того

    17.06 2024 в 16:48

    Мръсни руски боклуци и предатели, това е "Безличие".

    1010

    3

    Диоген

    17.06 2024 в 16:26

    че друго освен да кълнат могат ли?
    ааа забравих-да изопачават историята и лъжат хората
    като няма данс и закони така ще е
    и да не ми говорят за "образованите" хора при тях
    образованието подсилва интелекта..но не го замества

    2550

    2

    alfakentavur

    17.06 2024 в 15:45

    Когато някой разпространява лъжи за теб - съдиш го. А не спираш да му даваш интервюта. И както са го написали - поръчителите и те да се готвят... да им спрат интервютата :D

    145

    1

    Джендо Джедев

    17.06 2024 в 15:31

    Тия бяха настъпени по мазола и почнаха да кълнат като махленски бабички. :D
     
    X

    Историите на Иво Иванов