Служители на Billa ще помагат на хората с увредено зрение да си напазаруват

OFFNews Последна промяна на 10 август 2015 в 12:50 1985 4

Веригата супермаркети "Билла" е обучила служители, които вече ще помагат на хората с проблеми със зрението да пазаруват. 

Така веригата става първата у нас, която въвежда оказване на помощ при пазаруването на хора с нарушено зрение. Политиката, по която е реализирано това нововъведение, е разработена съвместно със Съюза на слепите в България. Тя ще действа за всички магазини на "Билла" на територията на България.

Служителите в магазините са обучени на основните правила за оказване на съдействие на клиенти с увредено зрение, така че да им помагат в ориентирането при правенето на всекидневните покупки.

"Този проект е от изключително значение за нас, тъй като държим всички наши клиенти, без изключение, да пазаруват спокойно и безпрепятствено в магазините ни, знаейки, че винаги има кой да им помогне и да ги насочи, когато имат нужда от това", обяснява управителят на "Билла" за България, Бойко Сачански.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.08 2015 в 13:53

04 - щото в "българските" вериги и магазини стоките са от най-високо качество ?

10.08 2015 в 13:33

Била много се стегнаха последно време. Бях спрял да пазарувам от тях, но май ще ми станат основен доставчик на харнителни продукти :-)

Малко по-богат асортимент за перилни и почистващи препарати няма да е зле де.

10.08 2015 в 13:28

Само да не им дават ония вити банички за по левче с 13-те Е-та вътре, дето наскоро им добавиха съдържанието. За левче шокче. Какво правят контролните органи?

10.08 2015 в 13:11

Пазарът на продукция с изтекъл и изтичащ срок на годност ще достигне нови висоти.