Родителите на президента: Инвалидната триколка връхлетя върху нас

OFFNews 26 август 2018 в 14:58 12584 2

Родителите на президента твърдят, че инвалидната електрическа триколка е връхлетяла върху семейния автомобил. 

Инцидентът е станал на 17 август сутринта в Харманли, но за него се разбра едва вчера, като от прокуратурата обявиха, че също не са били уведомени за случилото се. Полицията в Харманли е написала акт за административно нарушение на човека в инвалидната триколка за пътното произшествие. 

Влизам в кръстовището и пред мен няма никой. Нищо не виждам, обясни Георги Радев пред bTV. Съпругата му Станка Радева допълни, че триколката е връхлетяла върху тях.

Не го обвинявам, разбира те ли, нито себе си, нито него обвинявам, каза Радев.

Версията на мъжа с триколката обаче е друга. Според Стефан Тодоров колата му е пресякла пътя и той се е ударил в предната броня. 

В тази ситуация арбитър е пристигналият на мястото полицейски екип, който съставя акт на шофьора на триколката, който е пострадал при инцидента. 

Тодоров обаче е категоричен, че не е бил виновен. Той обаче няма претенции към президента, а само към полицаите.

Прокуратурата проверява пътния инцидент.

Случилото се стана известно едва вчера, което повдигна съмнения за опит той да бъде прикрит.

На никого давление не съм оказвал. Даже полицаят ми каза: "Бай Георги, дай да те закараме в болница", аз се притесних много, устата ми пресъхна както сега, разбирате ли", подчерта бащата на президента.

Родителите на Румен Радев не казали на сина си за случилото се, но ден след катастрофата той им гостувал за събора на селото и разбрал за случая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11735

2

Питер Пан

27.08 2018 в 11:55

Да, проблемът не е в инцидента, на всеки може да се слуи, а в прикриването му, което говори за дефектно МВР, на което никой не може да разчита.

20699

1

Новак

26.08 2018 в 23:51

Сега обаче ще бъде впрегната цялата държавна машина докато не смаже двама възрастни. Боковщината това го може. Очаква се включването на дежурните лайномети Биков и Тодоров.
Но за жертвите по пътищата виновни няма. Оня нещастен човечец, който беше наказан с най-тежкото божие наказание , поне от кумова срама можеше да подаде оставка,пък нека после Тиквата да нея приема. Но тази пасмина няма нито морал нито страх - има само една алчност и безскрупулност.