Промени в движението в София от днес до август

OFFNews 13 юни 2016 в 06:16 5891 0

От днес до 1 август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул.“Васил Левски“ („Мраморско шосе“). Движението ще се извършва двупосочно по Ломско шосе и Околовръстен път и пътните връзки на пътен възел „Околовръстен път – Северна скоростна тангента“, съобщи Столична община. 

За същия период от време се променят и маршрутите на автобусни линии №№ 30 и 31: 

- Автобус №30 – в посока с.Балша – от ул.“Обелско шосе“ наляво по бул.“Ломско шосе“ до Околовръстен път, надясно по Околовръстен път, надясно по южната пътна връзка наляво по източната пътна връзка, наляво по северната пътна връзка – пътните връзки са част от пътен възел „Околовръстен път – Северна тангента“, надясно по Северната тангента, надясно по Мраморско шосе и по маршрута си;

-Автобус №31 – в посока с.Гулянци – от ул.“Обелско шосе“ наляво по бул.“Ломско шосе“ до Околовръстен път, надясно по Околовръстен път, надясно по южната пътна връзка, наляво по източната пътна връзка, наляво по северната пътна връзка, надясно по Северната тангента надясно по Северната тангента надясно по Мраморско шосе и по маршрута си.
Автобусите по линия №30 и 31 в посока София ще се движат от Мраморско шосе наляво по Северната тангента, надясно по западна пътна връзка, надясно по Околовръстен път, наляво по бул.“Ломско шосе“. 

До 24 юни се удължава срокът за временна организация на движението за реконструкция на бул.“Монтевидео“ между ул. "763" и бул. "Президент Линкълн", като се забранява влизането на превозни средства по източната половина от пътното платно.

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в западната половина на ул. "Монтевидео" в същия участък.
Спирките на масовия градски транспорт, разположени в източното пътно платно на ул. "Монтевидео" "бл.527, жк.Овча купел 1" и " бл.505 ж.к.Овча купел 1" се изместят в западното пътно платно срещу съществуващото им положение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!