Откриха обувките на изчезналото момче от Смилян

OFFNews 13 май 2017 в 08:36 8229 0

Открити са обувките на изчезналия младеж от Смилян Ивелин Узунов. Днес близките на младежа организират мащабна акция по издирването му, като умоляват хората от региона да се включат на доброволни начела в нея.

В обувките са били и чорапите на младия мъж. Те са намерени в близост до река в района, съобщи Дарик. 

„Обувките и чорапите му бяха мокри, бяха оставени до реката. Изглежда това се е случило преди дни, тъй като следовото куче не успя да надуши следите“, коментира бащата на изчезналото момче Велин Узунов. Той обясни, че в първия от почивните дни се организира акция, в която участват предимно близки и доброволци, като имат нужда от още хора. Ще се претърси районът, в който са намерени последните следи, в околностите на селата Турян, Пещера и Смилян. Велин Узунов се надява синът му да е жив и здрав и час по-скоро да бъде открит. 

Това са вторите стопроцентови следи, открити от Ивелин. Преди това той бе заснет от фотокапан. Получавани са и два сигнала от граждани, че е засичан в района на село Чокманово и в смолянският квартал „Райково“.

Момчето изчезна на 5 май от село Смилян и от тогава се провежда акция по издирването му, която на този етап не дава резултат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови